ABLEGØYER: Mats André Pedersen har blitt en hit på norske "Paradise Hotel". Her sminkes han foran en foto-shoot i mandagens episode. Foto: TV3
ABLEGØYER: Mats André Pedersen har blitt en hit på norske "Paradise Hotel". Her sminkes han foran en foto-shoot i mandagens episode. Foto: TV3Vis mer

- Han kunne ikke gjøre nok for oss

Paradise-jentene er ikke de første som blir sjarmert av Mats i Syden...

Se video av Mats i "Charterfeber" nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Mats André Pedersen har i løpet av den første uka blitt en hit blant damene på "Paradise Hotel" og spesielt funnet tonen med romkamerat Lene Sortevik (24).

Men realityserien fra luksusvillaen i Mexico er ikke første gang 22-åringen fra Oslo sjarmerer det motsatte kjønn i varmere strøk.

Mats har tidligere jobbet som bartender på utestedet "Grabbarna grus" på Mallorca, noe som ble dokumentert i TV3-realityserien "Charterfeber" i 2007.

- Jeg jobbet som bartender og var ganske full, da det kom et TV-team som hadde hørt jeg var fra Norge, og spurte om det var greit at de fulgte meg noen dager. Jeg sa selvfølgelig ja, ler Mats til Seher.no.

Og den barske bartenderen fikk hyppige besøk av "Charterfeber"-veteranene Lisbeth Meisler (46) og Nansy Rostad (56).

- Han Mats er så kjekk og god. Han kunne ikke gjøre nok for oss damene. Vi var innom stedet han jobbet så ofte vi hadde anledning. Men han er nå litt for ung for meg da, ler Lisbeth til Seher.no.

Sammen med sin gode venninne Nansy sitter hun klistret foran skjermen for å følge med på Mats i hver episode av  "Paradise Hotel".

- Da vi hørte at han skulle være med tenkte vi "Jippi!". Vi er ikke redde for at han skal lage skandale, selv om han sikkert kan få seg noe, sier Lisbeth muntert.

Og hun legger ikke skjul på at hun godt kunne tenke seg å vært i Mexico selv.

- Hadde jeg vært yngre, hadde jeg gjerne blitt med, men nå nøyer jeg meg med å heie på Mats.

Se Charterfeber-video med Mats lenger ned i artikkelen!

Har du et tips om Paradise-deltakerne? Tips oss på her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her sjekker Idas elsker inn

[obj:media:7645]