Brad Pitt:

- Han kunne ikke brydd seg mindre

Brad Pitt utelukker gjenforening med ekskona.

EKSER: I tolv år var Brad Pitt og Angelina Jolie et av Hollywoods heteste par. I 2016 gikk de hver til sitt, og det ser ikke ut til at de kommer til å finne tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
EKSER: I tolv år var Brad Pitt og Angelina Jolie et av Hollywoods heteste par. I 2016 gikk de hver til sitt, og det ser ikke ut til at de kommer til å finne tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I september 2016 kom sjokknyheten om at skuespillerparet Brad Pitt (54) og Angelina Jolie (43) skulle skilles, etter to år som mann og kone.

Skilsmisseforhandlingene har vært preget av både krangling og dramatikk, og det tok nesten to år før eksparet omsider klarte å komme til en enighet om omsorgsretten for barna.

Den siste tiden har imidlertid problemene blusset opp igjen, etter at Angelina skal ha anklaget eksmannen for ikke å ha betalt barnebidrag.

54-åringen har hele veien benektet anklagene, og senest forrige uke ble det kjent at «Inglourious Basterds»-skuespilleren gjør alt for å unngå at Angelina får tilgang til formuen hans.

Ingen gjenforening

Nylig kunne Hollywood Life avsløre at Angelinas sinne mot eksmannen sakte men sikkert går over i savn. Hun angrer angivelig stort på bruddet, og frykter at de to gjorde en feil ved å skille seg.

Brad er på sin side fullstendig over ekskona, og har ingen intensjoner om å finne tilbake til henne.

SUPERPAR: Brad og Angelina ble sett på som et av Hollywoods heteste par, før de i 2016 valgte å gå hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
SUPERPAR: Brad og Angelina ble sett på som et av Hollywoods heteste par, før de i 2016 valgte å gå hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En kilde nær skuespilleren kan nemlig fortelle til Hollywood Life at en gjenforening er så godt som umulig.

- Brad kunne ikke brydd seg mindre om at Angelina savner ham, eller angrer på skilsmissen, sier kilden og legger til:

- De siste årene har vært et mareritt for Brad, og han lurer på om han egentlig kjente den «ekte» Angelina. Han så aldri for seg at kvinnen han forelsket seg i og giftet seg med kunne oppføre seg på denne måten.

Ifølge kilden er det viktigste for Brad at deres seks barn, Maddox (17), Pax (14), Zahra (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (10), har det bra.

- Han har gått videre i livet, og alt han fokuserer på er å sikre tilgangen til barna sine, som betyr absolutt alt for ham.

SEKSBARNSFAR: Brad og Angelina har seks barn sammen. Foto: NTB Scanpix
SEKSBARNSFAR: Brad og Angelina har seks barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sluttet å drikke alkohol

Til tross for at Brad nå har gått videre og utelukker en gjenforening med ekskona, gikk skilsmissen hardt inn på ham.

Da 54-åringen i 2017 ga sitt første intervju etter bruddet, snakket han åpent om hvor mye han hadde forandret seg siden Angelina gikk fra ham.

Han kunne blant annet avsløre at han hadde sluttet å drikke alkohol, etter å ha brukt det som en forsvarsmekanisme.

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Helt ærlig, så kunne jeg drikke en russer under bordet med hans egen vodka. Jeg var proff. Jeg var god, avslørte han i det eksklusive intervjuet med GQ Style.

- Forholdet var forgiftet

Brad og Angelina var i tolv år et av de største superparene i Hollywood.

Mens de i det offentlige fremsto som et stabilt par, skal det i kulissene ha vært en helt annen historie.

Det amerikanske bladet Star skrev i fjor at Brad gikk i terapi etter skilsmissen, og at han i ettertid hadde kommet frem til at forholdet med «Salt»-skuespilleren var dømt til å briste fra starten av.

- De hadde ingenting til felles unntatt fantastisk sex. Brad har sittet oppe mange søvnløse netter og gått igjennom det som har skjedd. Han har også analysert forholdet i terapi. Han har innsett at forholdet med Angelina var forgiftet fra starten av, sa en kilde nær Brad til magasinet den gang.

LES OGSÅ: Avslører hemmelighet etter 20 år