FANGET I EGET HJEM: Kim Kardashian får ikke bevege seg utenfor huset fordi kjæresten Kanye West vil kontrollere alt hun gjør. Foto: FameFlynet Sweden
FANGET I EGET HJEM: Kim Kardashian får ikke bevege seg utenfor huset fordi kjæresten Kanye West vil kontrollere alt hun gjør. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

- Han kontrollerer alt hun gjør

Kanye West skal være desperat etter å ha full kontroll over Kim Kardashian.

SEOGHØR.NO:   Flere hevder at berømmelsen har gått til hodet på artisten Kanye West (35) som stadig rapper om sin egen berømmelse og sin selverklærte genistatus. West er kjent for sitt voldsomme temperament og nå er det kjæresten Kim Kardashian (32) som får unngjelde. 

Hun skal nå gjøre alt for å holde Kanye fornøyd. I juni ble stjerneparet foreldre til datteren North og Kim har kun vist seg utenfor huset et par ganger etter fødselen. Ifølge kilder nær paret er det Kanye som holder kjæresten under nøye oppsikt. 

- Hun er fanget av en gal mann. Hun vet at den minste lille ting kan få ham til å reagere. Hun vet at hun ikke må tøye ham for langt og hun gjør sitt beste for å gjøre ham lykkelig, sier en kilde til magasinet InTouch ifølge Radaronline.

Nå skal også Kardashian-familien ha sett seg lei på Kanyes sjefete væremåte. 

- Kanye vil være sikker på at hver eneste lille del av Kims liv blir håndtert på en måte som han har godkjent. Han kontrollerer alt fra hva hun skal ha på seg til forretninger. Det har blitt en stor forandring for Kim, som alltid har stolt på at moren skulle ta de rette valgene for henne. En stor del av det Kim gjør er nå diktert av Kanye, sier en kilde til TMZ.com. 

Den 32 år gamle skjønnheten, som tidligere har brukt hver eneste anledning til å tjene penger på sitt velkjente ansikt, har nå ikke blitt sett ute siden fødselen av datteren og skal nylig ha bestemt seg for å ta en pause fra sin egen publisist Jill Fritzo.

- Det er bare nok en måte for Kanye å ta full kontroll over hva Kim gjør. Han prøver å få henne til å gjøre det på hans måte og ikke slik moren hennes har ville. Kanye er annerledes enn Kim. Han er ingen realitystjerne og ønsker ikke at Kim skal være så åpen rundt privatlivet deres lenger.

Paret skal, ifølge nettsiden Contactmusic.com, for tiden planlegge et stort bryllup. Ifølge kilder skal det være Kanye som er den store pådriveren for ekteskapet, ettersom han har et større behov for å gifte seg nå enn Kim. Kim var tidligere gift med basketballspilleren Kris Humphries.

LES OGSÅ:   Nå er det endelig over