Tom Cruise:

- Han kommer unna med det

- Han har kommet unna med å være den snille fyren.

PASSET PÅSKREVET: To skuespillere går nå ut mot Tom Cruise, av forskjellige årsaker. Scientologi-kritiker og skuespiller Leah Remini mener Cruise kommer unna med mer enn han burde. Foto: NTB Scanpix
PASSET PÅSKREVET: To skuespillere går nå ut mot Tom Cruise, av forskjellige årsaker. Scientologi-kritiker og skuespiller Leah Remini mener Cruise kommer unna med mer enn han burde. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere i sommer ble det kjent at skuespilleren Tom Cruise (58) får lov til å komme til Norge, der han har planlagt å spille inn deler av den neste «Mission Impossible»-filmen. Det etter at Cruise selv hadde mast om at det skulle gjøres coronaunntak for ham.

Dermed får verden trolig se nok en film om Ethan Hunt, som har vist seg å være en av de mest populære skikkelsene Hollywood har produsert opp gjennom årene. Det har i tillegg sørget for at Tom Cruise i dag er en av de best betalte og mest anerkjente skuespillerne i hele verden.

Samtidig har han klart å gjøre seg selv nokså kontroversiell. At Cruise er en av de mest kjente scientologene i verden, har mange ganger bidratt til diskusjoner og debatt. Vel å merke ikke fra Cruise selv, fordi han sjelden svarer kritikerne. Det har likevel ikke stoppet dem.

- Kommer unna med det

En av de fremste kritikerne av skuespilleren og hans trossamfunn er skuespiller Leah Remini (50), kjent fra «Kongen av Queens». Hun var selv scientolog fra hun var liten og helt fram til 2013. Etter at hun hoppet av, har hun brukt mye tid og ressurser på å advare andre om trossamfunnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer