FORLOVER SEG TIL JUL: Ifølge Radaronline skal Jim Toth (bak) være klar til å fri til filmstjernekjæresten Reese Witherspoon. Foto: Stella Pictures
FORLOVER SEG TIL JUL: Ifølge Radaronline skal Jim Toth (bak) være klar til å fri til filmstjernekjæresten Reese Witherspoon. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han kommer til å fri snart

Hollywood-stjernen kan få en meget spesiell julegave...

Publisert
SEHER.NO:  Helt siden de begynte å date i februar, har forlovelsesryktene svirret rundt «Walk the line»-skuespilleren Reese Witherspoon (34) og hennes kjæreste Jim Toth.

Nå hevder imidlertid en kilde nær paret at det faktisk er hold i spekulasjonene, etter at Toth har sjekket ut diamantringer hos flere av de mest eksklusive juvel-butikkene i Los Angeles.

- Han så etter noe rundt tre eller fire karat. Reese vil sannsynligvis ikke gå med noe større enn det, siden hun ikke er skrytete. Men prisen var ikke noe tema, sier kilden til Radaronline.com.


Witherspoon var gift med filmstjernen Ryan Philippe fra 1999 til 2007, og har to med barn med ham.

Nå kan hun kanskje gå inn i 2011 som en forlovet kvinne igjen.

- Han kommer til å fri snart, sannsynligvis i løpet av juleferien, sier kilden til Radaronline.com.

Hverken Toth eller Witherspoon har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Føler meg mer sexy enn noensinne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer