SLUPPET FRI: Denne uken slapp Dr. Conrad Murray ut av fengsel etter kun å ha sonet halvparten av dommen på fire år. Grunn: overfylte fengsler i California. Nå er Jackson-familien redd for at den drapsdømte 60-åringen skal få tilbake legelisensen.
SLUPPET FRI: Denne uken slapp Dr. Conrad Murray ut av fengsel etter kun å ha sonet halvparten av dommen på fire år. Grunn: overfylte fengsler i California. Nå er Jackson-familien redd for at den drapsdømte 60-åringen skal få tilbake legelisensen.Vis mer

- Han kommer til å drepe igjen

Jackson-familien i sjokk over at den drapsdømte legen er sluppet fri.

SEOGHØR.NO: Denne uken ble Dr. Conrad Murray (60), mannen som er dømt for uaktsomt drap på Michael Jackson, sluppet ut to år før sonet straff - på grunn av overfylte fengsler i California.

The Jacksons er i sjokk, og kilder nær familien har fortalt til det amerikanske nettstedet TMZ at de er overbevist om at den drapsdømte 60-åringen kommer til å drepe igjen dersom han fortsetter virke som lege:

- Han kommer til å drepe igjen

«Familien ser på det som et hån at han skal få lov til å ta opp praksisen igjen. De kan ikke tro at legen skulle kunne få mulighet til det. De er både fornærmet og redd for hva konsekvensene vil bli», sier kilden til nettstedet.

Da dommer Michael E. Pastor leste opp dommen i 2011 proklamerte han at Dr. Murray er «en skam for legeyrket» og «er, og vil fortsette å være, farlig».

Nå skal altså legeutvalget ta stilling til om Murray får fortsette som doktor, eller om han må finne på noe annet å bedrive resten av livet med.

En ting er i alle fall sikkert, skriver TMZ: Familien Jackson ønsker ikke å ta del i prosessen - de har nemlig fått nok av 60-åringen.

LES OGSÅ: Ekskona stempler Jackson som narkoman