Han kommer aldri for sent igjen...

Det er ikke rart Cristiano Ronaldo er forvirret.

FIRE SONER: Cristiano Ronaldo viser fram sin nye klokke av merke Meccaniche Veloci med fire tidssoner.  Foto: All Over Press
FIRE SONER: Cristiano Ronaldo viser fram sin nye klokke av merke Meccaniche Veloci med fire tidssoner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Cristiano Ronaldo (26) har tydeligvis problemer med alle tidssonene han må forholde seg til. Han har en sønn i Portugal, bor i Spania, er på sommerturné på Amerikas vestkyst og har en kjæreste i New York.

Om han har vekket kjæresten Irina Shayk litt for ofte på natten eller om han er lite punktlig, vet vi ikke, men uansett har fotballstjernen nå kjøpt seg en klokke som viser fire ulike tidssoner på én gang.

Klokken er fra den italienske klokkemakeren Meccaniche Veloci og heter Quattro Valvole. Toppmodellen av klokka koster 190.000 kroner ifølge Daily Mail.

En liten pris for Ronaldo, som tjener såpass på et par dager, å betale for å slippe å huske at:

Når klokken er 10 i Madrid, er klokken 9 i Portugal. Og da er klokken hos kjæresten Irina Shayk (25) i New York 4 om natten. Og mens han nå er i Los Angeles er han plutselig tre timer bak kjæresten igjen...

Forvirret? Det slipper i hvert fall Ronaldo å være nå…

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fram trusa i dette antrekket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer