MÅTTE REISE HJEM: Magnus tapte søndagens tvekamp mot Olav Harald, og er dermed ute av «Farmen».
MÅTTE REISE HJEM: Magnus tapte søndagens tvekamp mot Olav Harald, og er dermed ute av «Farmen».Vis mer

- Han kom bort for å beklage ti ganger

«Farmen»-deltageren angret bittert, og la seg helt flat.

SEOGHØR.NO: Søndag måtte Magnus Melkeraaen (28) forlate «Farmen» etter å ha tapt tautrekkingskonkurransen mot Olav Harald Ulstein. Men det var mer enn bare tvekamp som fikk oppmerksomhet sist uke.

Storbonden Frank Tore Aniksdal (44) skapte kaos på gården i dagene før førstekjempevalget ved å si til nesten samtlige at de levde farlig i forhold til valget. Magnus derimot, fikk beskjed om at han var trygg, men ble til slutt likevel valgt ut til kamp.

Det ble også hans bane...

- Helt fra seg

 - Jeg bestemte meg egentlig for å sette strek etter at jeg hadde sagt tydelig fra hva jeg mente etter valget. Jeg sto for det jeg sa, men ville ikke lage noe mer dårlig stemning - selv om jeg selvsagt var skuffet, sier Magnus til Seoghør.no.

Etter førstekjempevalget onsdag og reaksjonene som kom i etterkant, virket det som at Frank var tydelig preget. Storbonden ble da også sittende alene igjen i huset i lang tid etterpå.

Under finaleinnspillingen for drøye to uker siden møtte de to hverandre igjen. Og da var det, ifølge Magnus, en angrende Frank som møtte ham.

- Han var helt fra seg, og kom bort til meg ti ganger for å beklage. Men det var bare hyggelig det, det viser vel bare at jeg straffet ham litt følelsesmessig, forteller den hjemsendte deltageren.

TAPTE MED STIL: Magnus er langt fra noen dårlig taper, og gratulerte sin overmann etter tapet i tautrekkingskonkurransen.
TAPTE MED STIL: Magnus er langt fra noen dårlig taper, og gratulerte sin overmann etter tapet i tautrekkingskonkurransen. Vis mer

- Han fortalte meg at han hadde tenkt seg  om, og at han ikke skjønte hvorfor han ikke hadde valgt Ørjan i stedet.

Kjempet mot tårene

Magnus har også fått mye oppmerksomhet for det som har sett ut å være en aldri så liten romanse med vakre Alina Vassnes (24). Søndag måtte han ta farvel med henne.

- Avskjeden var ganske spesiell. Jeg kjente en klump i halsen og måtte kjempe for å holde tårene tilbake. Jeg sa adjø til alle sammen, også Alina, før jeg spaserte bort fra gården, sa han til Seoghør.no søndag.

Senere fikk den blide nordlendingen beskjed av produksjonen om at han kunne få møte den vakre jenta alene en siste gang.

- Den praten betydde mye for meg. Det hjalp veldig, fortalte Magnus Melkeraaen etter å ha tapt tvekampen mot Olav Harald.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag klokka 21.40.

LES OGSÅ: Her er mannen som tok seg inn på Farmen