Han knuste en bil

TV-stjernen Jesse James gikk fullstenig amok på fotografene...

SINT: To opprevne dekk, en bulk i døren og et ødelagt vindu er resultatet etter at Sandra Bullocks mann, Jesse James, ble fotografert. Foto: All Over Press
SINT: To opprevne dekk, en bulk i døren og et ødelagt vindu er resultatet etter at Sandra Bullocks mann, Jesse James, ble fotografert. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Ekteskapet mellom filmstjernen Sandra Bullock (45) og TV-kjendisen Jesse James (40) har lenge stått i fare etter at fire kvinner har stått frem og hevdet at de alle har vært Jesses elskerinner.

Tidligere denne uken la Jesse seg inn på en klinikk i ubestemt tid, for å få profesjonell hjelp til å redde ekteskapet. Jamea har blitt lagt til hat over hele verden for sitt utroskap, sin nazihilsen og sine problemer med sinne.

Nå er det fremkommet nyheter om at Jesse James gikk fullstendig amok på to paparazzifotografer utenfor hans egen motosykkelforretning i Orange County.  Det skriver danske Ektrabladet.

To opprevne dekk, en bulk i døren og et ødelagt vindu er resultatet etter at James ikke greide å holde seg i skinnet.

Hele episoden ble ifølge paparazziens advokat, Mark Hashaulter, tatt opp på video og den setter ikke James i noe heldig lys akkurat.

Det har ennå ikke ført til noen søksmål , opplyser E!, og det vil være opp til den offentlige domstolen om det skjer noe mer i saken.

Man aner etter hvert mer enn konturene av en Tiger Woods-ske dimensjoner over Jesse James' utroskapsskandale.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: La seg inn etter sex-skandalene