Tore Petterson om Morten Hegseth:

- Han knuste alle glassene jeg hadde

Tore Petterson snakker ut om forholdet med ekskjæresten.

LETTER PÅ SLØRET: Tore Petterson forteller om forholdet til eksen - og nåværende «Skal vi danse»-deltager, Morten Hegseth. Video: Kine Falch Vis mer

For tredje året på rad er komiker Tore Petterson (39) dommer i det populære danseprogrammet «Skal vi danse» på TV 2.

Petterson har med årene bemerket seg i programmet med sine fargerike klesplagg og hårsveiser, og vitsene han lirer av seg på godt og vondt. I år har han derimot fått oppmerksomheten for helt andre ting.

Allerede på høstlanseringen til TV 2 tidligere i år kunne Se og Hør fortelle at Tore Petterson har hatt et forhold med en av årets «Skal vi danse»-deltakere, nemlig Morten Hegseth (32).

De to har selv tullet og tøyset til pressen og i sosiale medier om sitt tidligere forhold - som de tidvis selv kaller for turbulent - men ikke før nå deler Petterson detaljer om hva som egentlig skjedde mellom dem.

  • Se video øverst i saken!

- Vi kranglet masse

Da Se og Hør møtte Petterson på Gamle Logen i anledning Se og Hørs 40-årslag nylig, kunne Petterson fortelle at det turbulente forholdet stort sett handlet om at de kranglet om alt mulig til enhver tid.

EKSKJÆRESTER: VGTV-profil Morten Hegseth (32) er blant deltakerne i årets «Skal vi danse». I dommerpanelet sitter ekskjæresten Tore Petterson (39). Reporter: Miriam Bakkejord Video: Kevin Smilden Vis mer

- Han er jo for eksempel veldig rotete. Som jeg også har sagt til ham på «Skal vi danse»: Han er over to meter høy, men tror han er en liten Chihuahua. Eksempelvis har jeg måttet kjøpe alle glassene mine på nytt, fordi han har knust alle, fortalte Petterson.

Petterson er imidlertid ærlig på at det ikke bare var de klønete bevegelsene til Hegseth, og de påfølgende knuste glassene, som var utslagsgivende for bruddet.

- Det er litt privat, men vi var nok på litt ulike steder i livet på det tidspunktet. Vi vokste fra hverandre, fortalte Petterson, og la til:

- Forhold er vanskelig, og hvert fall når man er så unge. Vi gjorde dumme ting begge to, og kranglet om helt unødvendige ting som vi helt sikkert ikke hadde kranglet om i dag, fortalte Petterson - og understreket at de to heller aldri hadde blitt sammen om de møttes i dag.

Ikke snill

I et tidligere intervju med Se og Hør har Morten Hegseth avslørt at han på den tiden ikke var så lett å ha med å gjøre.

- Tore er verdens snilleste og nydeligste fyr, men det var ikke jeg som 19-20-åring. Han har all grunn til å gi meg dårlige karakterer, men Tore er fantastisk, og vi har ting på det rene. Det er ikke noe stress, fortalte Hegseth den gang.

2008: Tore Petterson og Morten Hegseth var henholdsvis 29 og 22 år gamle da de stilte opp sammen i en reportasje hos Dagbladet. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
2008: Tore Petterson og Morten Hegseth var henholdsvis 29 og 22 år gamle da de stilte opp sammen i en reportasje hos Dagbladet. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer

Uenige fortsatt

Det var i 2007 Petterson og Hegseth ble kjærester. Akkurat hvor lenge forholdet deres varte, er de noe uenige om. Da Se og Hør tok opp spørsmålet tidligere i høst hadde de nemlig to helt ulike synspunkt.

- Vi ble vel sammen i 2007, og så varte det i halvannet år, konstaterte Hegseth.

Petterson sto derimot fast ved at duoen var kjærester i fire år.

GODE VENNER: Et tidligere turbulent forhold til tross - i dag er Morten Hegseth og Tore Petterson gode venner. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GODE VENNER: Et tidligere turbulent forhold til tross - i dag er Morten Hegseth og Tore Petterson gode venner. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Vi aner tydeligvis ikke hva som skjedde når, konkluderte 39-åringen.

Uenigheter til tross, i dag er eks kjærestene blitt gode venner og har ifølge dem selv ingenting uoppgjort mellom seg.

- Stemningen er helt fin. Vi har det bare morsomt. Relasjonen har vært nevnt internt, men dette begynne jo å bli noen år siden nå. Ingen vits å dvele over fortid, når man ser mot den lyse fremtid, har Tore Petterson uttalt til Se og Hør.

Saken fortsetter under:

HEMMELIG ROMANSE: Tore Petterson holdt kjæresten skjult et år. Video: Kine Falch Vis mer

Morten Hegseth har på sin side funnet lykken med økonom Anders Riiber som han giftet seg med i fjor.

Petterson derimot er fortsatt på leting etter sin drømmeprins. I fjor var han sammen med Anders Eikås i all hemmelighet før det tok slutt i sommer.

- Nå er jeg klar for å finne kjærligheten på nytt, fortalte Petterson til Se og Hør på Gamle Logen forrige søndag.

LES OGSÅ: Snakker ut om det nære vennskapet