TURBULENT FORHOLD: Mandag ble politiet tilkalt da Michael Lohan skal ha truet kjæresten Kate Major med kniv i deres bolig i Florida.  Foto: Stella Pictures
TURBULENT FORHOLD: Mandag ble politiet tilkalt da Michael Lohan skal ha truet kjæresten Kate Major med kniv i deres bolig i Florida. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han knivtruet meg foran sønnen vår

Politiet måtte tilkalles da Lindsay Lohans pappa og hans kjæreste barket sammen.

SEOGHØR.NO: Mandag kunne Lohan-familien føye nok en skandale til sin allerede kontroversielle historie.

Lindsay Lohans far Michael (51) har flere ganger tidligere blitt anklaget for vold og nå hevder kjæresten Kate Major (30) at han har truet henne med kniv.

Kate raste mot kjæresten på Twitter og hevder hun låste seg inne på soverommet i parets hus i Florida for å beskytte seg selv og parets ett år gamle sønn Landon mens Michael sto utenfor med kniv og prøvde å knuse døren.

KJENDISFAR: Michael er faren til den skandaløse filmstjernen Lindsay Lohan. Foto: All Over Press
KJENDISFAR: Michael er faren til den skandaløse filmstjernen Lindsay Lohan. Foto: All Over Press Vis mer

- Han truer med å ta sønnen vår. Hvilken dommer ville dømme til fordel for ham? Fanget inne i huset med denne fyren? Han har en kniv, skrev Kate på Twitter.

Hun har senere slettet Twitter-meldingene.

Prøvde å ta sitt eget liv

Kilder nettsiden TMZ har snakket med hevder imidlertid at det var Michael som ringte til politiet, fordi Kate oppførte seg merkelig og låste seg inne sammen med sønnen. Ingen ble arrestert under opptrinnet.

Både Michael og Kate har en historie med rusmisbruk bak seg, og Lindsays far skal ha fortalt politiet at Kate var full og at det var han som fryktet for sønnens liv.

Michael hevder Kate prøvde å ta livet av seg i helgen og vil ifølge TMZ forsøke å få full omsorgsrett hvis ikke Kate søker hjelp mot misbruket.

Nå ser det ut til å gå mot en kraftig konfrontasjon mellom de tidligere turtelduene i retten.

Michael Lohan har et langt rulleblad bak seg. I mange år jobbet han som aksjemegler og satt i fengsel for innsidehandel.

Han ble igjen arrestert da han brøt vilkårene for prøveløslatelsen. Han havner stadig i slåsskamp og har blitt arrestert for fyllekjøring. I 2011 ble han arrestert for å ha banket opp Major og han forsøkte senere å rømme fra politiet.

LES OGSÅ: Sex, vold og fyllekjøring