- Han kledde seg som en 50-åring

Jordan avslører hvorfor hun dumpet ektemannen...

SEPARERTE SEG: I januar ble det kjent at Jordan og Alex Reid skulle separeres.  Foto: All Over Press
SEPARERTE SEG: I januar ble det kjent at Jordan og Alex Reid skulle separeres. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Glamourmodellen Kate Price (32), bedre kjent som Jordan, ble nylig separert fra eksmannen Alex Reid, og skilsmissen er like rundt hjørnet.

Nå avslører hun hvorfor kjærligheten tok slutt. 32-åringen mener nemlig at ektemannen hadde for dårlig klesstil, skriver The Sun. Det avslører Jordan i et TV-show som ble spilt inn kun et par uker før separasjonen var et faktum.

- Alex, da jeg møtte deg hadde du håret rett opp, nå har du det til siden. Jeg liker ikke klærne du har på deg. Jeg likte den Alex jeg møtte i avslappede klær. Du kler deg som en 50-åring, og selv ikke en 50-åring i dag kler seg sånn, sier hun ifølge den britiske tabloidavisen.


Alex - som i blant kler seg ut i kvinneklær som sitt alter-ego Roxanne - sier i programmet han har sett seg lei av at Jordan forteller hva hans kal ha på seg. Og Jordan ser ingen løsning.

- Jeg elsker ham, men vi har våre problemer. Det er mange bra ting, men også så mange dårlige.
Så jeg kan ikke se at det løser seg.

Jordan har allerede fått seg ny kjæreste, og dater for tiden den argentinske modellen Leandro Penna.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke sammen med ham for hjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer