SAMMEN I TYKT OG TYNT: Etter at René Angélil, ektemannen til Céline Dion ble kreftoperert for cirka halvannet år siden, har sangdivaen gjort sitt beste for å ta seg av ham og parets tre barn. Nå snakker hun ut om mannens tilstand i et følelsesladet TV-intervju. Foto: All Over Press
SAMMEN I TYKT OG TYNT: Etter at René Angélil, ektemannen til Céline Dion ble kreftoperert for cirka halvannet år siden, har sangdivaen gjort sitt beste for å ta seg av ham og parets tre barn. Nå snakker hun ut om mannens tilstand i et følelsesladet TV-intervju. Foto: All Over PressVis mer

- Han klarer ikke å spise selv

Sangstjernen Céline Dion må mate både sin kreftsyke ektemann og de små tvillingguttene deres.

SEOGHØR.NO: I august i fjor kom nyheten om at Céline Dion (46) trakk seg fra rampelyset på ubestemt tid, på grunn av ektemannens kreftsykdom.

René Angélil (73) fikk kreftdiagnosen første gang i 1999, og ved juletider i 2013 ble han operert for strupekreft.

Nå snakker den kanadiske sangdivaen ut om den sykdomspregede tilværelsen til familien, som inkluderer parets eldstesønn Rene-Charles (14) og tvillingene Eddy og Nelson (4).

- Han kan ikke bruke munnen sin selv. Han kan ikke spise, så jeg mater ham. Han har en slange til mat. Jeg må mate ham tre ganger om dagen. Jeg gjør det selv, så jeg mater både ektemannen min og barna mine, sier hun i et følelsesladet TV-intervju med «ABC News».

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIE PÅ FEM: Céline og René avbildet i Paris sammen med den ene tvillingsønnen sin før jul i 2012. Ett år senere ble René kreftoperert.  Foto: FameFlynet
FAMILIE PÅ FEM: Céline og René avbildet i Paris sammen med den ene tvillingsønnen sin før jul i 2012. Ett år senere ble René kreftoperert. Foto: FameFlynet Vis mer

Céline Dion har vært fast inventar som show-dronning på Caesars Palace i Las Vegas i lang tid, men i fjor trakk hun seg altså tilbake for å ta seg av ektemannen, barna og sin egen helse. 46-åringen måtte dengang avlyse flere konserter grunnet en sykdom som gav henne betennelse i halsmusklene.

For noen uker siden ble det imidlertid kjent at «My Heart Will Go On»-stjernen vil innta scenen i Las Vegas igjen fra og med august.

- Vi tar én dag om gangen. Men vi velger å leve, påpeker Dion i et klipp fra det nye TV-intervjuet, som ifølge UsWeekly går på lufta i USA onsdag.

Céline Dion og René Angélil har vært gift siden 1994.

LES OGSÅ: - Gjelden var et sjokk for både oss og Frank