- Han kjøpte seg til seier i retten

Raser etter at Usher fikk primær omsorgsrett.

KJØPTE SEG TIL SEIER?: I 2008 skal Usher ha samlet inn penger til dommer Lane, som tildelte artisten seieren i rettssalen. Foto: All Over Press
KJØPTE SEG TIL SEIER?: I 2008 skal Usher ha samlet inn penger til dommer Lane, som tildelte artisten seieren i rettssalen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har den siste tiden stormet rundt sangstjernen Usher (33) og ekskona, Tameka Raymond. I juli mistet Tameka sønnen Kyle i en jetski-ulykke. Han ble elleve år gammel.

Nå har Usher sikret seg primær omsorgsrett for parets to felles barn, Usher Raymond V (4) og Naviyd (3). Det ble avgjort i rettssalen fredag, og får Tameka til å rase.

«Penger kan kjøpe mange ting. Men til slutt vil sannheten og godheten seire. Jeg må fortsette å tro på dette», skrev hun på sin egen Twitter-side etter avgjørelsen.

Ushers ekskone mener at sangstjernen «kjøpte» seg til seier i rettssalen. I 2008 deltok nemlig artisten i en pengeinnsamling for dommer Lane. Nettstedet TMZ skriver at Usher skaffet omkring 7500 kroner.

Tameka mener dette har påvirket dommerens avgjørelse.

«Vi mener det er bevis for at Ms. Raymond ikke er kapabel til å være en ordentlig foresatt for disse barna, at hun ikke har den emosjonelle stabiliteten eller kapasiteten til å binde seg til dem, og derfor har hun et handicap», sa Ushers advokat, John Mayque, til dommeren under rettssalen, ifølge RadarOnline.com.

TMZ melder at Tameka kommer til å anke avgjørelsen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hans sympati for min døde sønn er tull

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer