- Han kjøpte en symaskin til bursdagen min

Hollywood-stjernen er visst et skikkelig husmoremne.

<strong>KLESBEVISST:</strong> Skuespiller Katie Holmes er glad i å sy, og nylig lanserte hun en kleskolleksjon sammen med stylist Jeanne Yang. Kanskje hun fant inspirasjon på denne Calvin Klein-visningen i New York i høst?  Foto: All Over Press
KLESBEVISST: Skuespiller Katie Holmes er glad i å sy, og nylig lanserte hun en kleskolleksjon sammen med stylist Jeanne Yang. Kanskje hun fant inspirasjon på denne Calvin Klein-visningen i New York i høst? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Katie Holmes (32), som de siste årene nok har vært mer opptatt med å oppdra datteren Suri (4) enn å spille inn filmer, er tydeligvis svært huslig av seg.

Til 32-årsdagen den 18. desember fikk hun nemlig en svært praktisk gave av ektemannen Tom Cruise (48) - en symaskin! Dette kan kanskje synes som en vel uglamorøs og lite romantisk bursdagsgave, men etter alt å dømme falt den i god jord hos Holmes.

- Moren min pleide å lage gardiner og puter og slikt, og det gjorde hjemmet vårt veldig koselig. Derfor liker jeg å gjøre sånne ting sammen med datteren min også. Så mannen min kjøpte en symaskin til bursdagen min, sier Holmes ifølge ContactMusic.


Sying er en kjær hobby for skuespilleren og også bakgrunnen for at hun og stylisten Jeanne Yang bestemte seg for å starte en egen kleskolleksjon.

- Jeg syr forklær, puter, duker, babyklær og Barbie-klær, forteller hun i et intervju med New York Magazine.

Holmes skal være så glad i håndarbeid at hun tar med seg utstyr og materialer når hun er ute og reiser med den søte, stilbevisste datteren sin.

- Bare ta med masse fargeblyanter, lim og bra papir, så kan du gjøre ethvert rom til et varmt, hjemmekoselig rom, sier hun til Women's Wear Daily ifølge ContactMusic.

Holmes har også nylig lansert sin andre kleskolleksjon, rettet mot karrieremødre, sammen med stylisten sin, Jeanne Yang. Mon tro om hun har sydd plaggene selv?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er hjerteløs og råtten Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer