- Han kjemper for livet

Lamar Odom, Khloe Kardashians eksmann, ble funnet bevisstløs på bordell.

PÅ SYKEHUS: Lamar Odom skal i lang tid ha slitt med rusproblemer, men det er foreløpig ikke kjent om det var narkotika på rommet hans da han ble funnet. Her sammen med Khloe Kardashian som han var gift med i fire år. Foto: All Over Press
PÅ SYKEHUS: Lamar Odom skal i lang tid ha slitt med rusproblemer, men det er foreløpig ikke kjent om det var narkotika på rommet hans da han ble funnet. Her sammen med Khloe Kardashian som han var gift med i fire år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere proffe basketballspilleren Lamar Odom (35) kjemper for livet etter at han ble funnet bevisstløs på «Dennis Hof's Love Ranch» i Nevada, melder TMZ.com.

Khloe Kardashians eksmann skal ha ankommet bordellet lørdag og festet med jentene i dagevis, sier en kilde som oppholdt seg på stedet.

En kvinne fant Odom bevisstløs da hun gikk inn på rommet hans, og tilkalte straks daglig leder som ringte 911, forteller Hof til nettsiden.

Bordellets daglige leder skal deretter ha rullet Lamar over på siden og sett at en slimete væske kom ut av 35-åringens nese og munn.

Saken fortsetter under bildet.

FRA LYKKELIGE TIDER: Lamar (nede til venstre) var en populær del av Kardashian-familien før ekteskapet til Khloe tok slutt. Her er alle samlet i 2007. Foto: All Over Press
FRA LYKKELIGE TIDER: Lamar (nede til venstre) var en populær del av Kardashian-familien før ekteskapet til Khloe tok slutt. Her er alle samlet i 2007. Foto: All Over Press Vis mer

En ambulanse fraktet Odom til det lokale sykehuset hvor legene intuberte ham - noe som tyder på at han ikke kunne puste på egenhånd, skriver TMZ.

Lamar har nå blitt forflyttet videre til et sykehus i Las Vegas, men er ennå ikke bevisst og prognosene ser ikke bra ut, ifølge E!News.

NBA-spilleren giftet seg med Khloe Kardashian (31) høsten 2009, men bare fire år senere var bruddet et faktum.

Årsaken til skilsmissen var at NBA-proffen slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg.

Khloe, søsteren Kim Kardashian West (34) og moren Kris Jenner (59) skal nå være på vei til Lamar på sykehuset i Las Vegas, ifølge kilder TMZ har snakket med.

LES OGSÅ: Khloe Kardashian angrepet av eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer