<strong>VENNSKAP MED FORVIKLINGER:</strong>
Til tider gikk Truls
Svendsen og Eyvind
Hellstrøm hverandre på
nervene. De ble likevel
gode venner under
innspillingen av «Truls
à la Hellstrøm». Foto: Tore Skaar, Se og Hør.
VENNSKAP MED FORVIKLINGER: Til tider gikk Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm hverandre på nervene. De ble likevel gode venner under innspillingen av «Truls à la Hellstrøm». Foto: Tore Skaar, Se og Hør. Vis mer

Truls Svendsen om Eyvind Hellstrøm:

- Han kjeftet med kjærlighet

På sin kulinariske rundreise, utviklet de to TV-profilene et helt spesielt vennskap.

Publisert

(Se og Hør): I høst har Eyvind Hellstrøm (68) og Truls Svendsen (45) reist jorden rundt i TV 2-serien «Truls à la Hellstrøm».

På steder som Japan, Italia og Mexico har mesterkokken øst av sine mat-kunnskaper, for å gjøre Truls bedre rustet på kjøkkenet.

– Vi visste ikke mye om hverandre før vi satte i gang dette prosjektet. Jeg har min mat-verden, og Truls er lidenskapelig opptatt av å spise godt, forteller Hellstrøm til Se og Hør.

- En nydelig fyr

Det ble mye moro på veien, men det oppsto også krangling og frustrasjon. Truls måtte tåle en del kjeft under innspilling.

– Mye av det var fortjent. Eivind kjeftet med kjærlighet og et ønske om å gjøre meg bedre, forteller Svendsen. 45-åringen innrømmer at han før innspillingen var litt redd for den strenge kokken.

– Jeg hadde jo sett ham på TV, og synes han var litt skummel. Det stemmer at han er streng på kjøkkenet, men ellers er han en varm, god og nydelig fyr, skryter Truls.

Ble venner

Eyvind mener kjeftingen var velfortjent.

– Jeg står i timevis på kjøkkenet og bruker all min energi der, og så kommer Truls og roter til alt sammen. Det er klart jeg blir litt sur, forteller Eyvind som likevel ikke var immun mot kameratens sjarm.

<strong>KUNNSKAPSDELING:</strong> - Slik, ikke slik. Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm i serien «Truls à la Hellstrøm». Foto: TV 2
KUNNSKAPSDELING: - Slik, ikke slik. Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm i serien «Truls à la Hellstrøm». Foto: TV 2 Vis mer

– Jeg var glad for at det var akkurat ham jeg hadde med meg. Truls er blid og har masse entusiasme. Men på kjøkkenet blir han paralysert, spøker mesterkokken.

Holdt på å drukne

Da de to besøkte Barcelona holdt det imidlertid på å gå galt for Hellstrøm, da han og Truls prøvde seg på surfeyoga.

- Du holdt jo på å drukne, Eyvind, sier Truls i et intervju med Dagbladet.

- Ja, det var faktisk en nær døden-opplevelse.

- Det endte med at vi gikk rundt i vannet to ganger. Til slutt var jeg så sliten at fire voksne mennesker måtte dra meg ombord på flåten i midten. Men deretter skulle vi jo inn til land igjen, og det var så vidt jeg klarte å puste. Jeg følte meg som en sjøløve som gjennomgikk sin siste time, forteller Hellstrøm.

Se video:

I BALANSE: Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm blir våte da de tester yoga på et surfebrett. Video: TV 2 Vis mer

På vegne av produksjonsteamet bak «Truls à la Hellstrøm» bekrefter Anne Martha Leidland i TV 2 episoden, og at Eyvind Hellstrøm trengte hjelp av de andre yogadeltakerne til å komme seg opp igjen av vannet.

- Sikkerheten var godt ivaretatt på surfeyogaen i Barcelona, sier rådgiveren i TV 2, som understreker at det ikke var fare for liv eller helse.

LES OGSÅ: Hellstrøm måtte dras på land

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer