- Han kjedet seg i hjel med henne

Johnny Depp var lei Vanessa Paradis.

BRUDD: Johnny Depp og Vanessa Paradis' forhold er over etter 14 år. Det skal ha vært Depp som gjorde det slutt.  Foto: FameFlynet Norway
BRUDD: Johnny Depp og Vanessa Paradis' forhold er over etter 14 år. Det skal ha vært Depp som gjorde det slutt. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige uke ble det kjent at et av Hollywoods største stjernepar Johnny Depp (49) og Vanessa Paradis (39) går fra hverandre etter 14 år sammen. Ifølge kilder nær paret skal «Pirates of Caribbean»-stjernen ha planlaget bruddet i over ett år.

- Johnny ville ikke være sammen med Vanessa lenger. De hadde grodd fra hverandre og han ville være fri og prøve nye ting, sier en kilde til nettstedet Showbizspy.

Depp skal ha mistrivdes i forholdet og var lei av kjæresten.

- Han kjedet seg i hjel med henne. Gnisten mellom dem var borte og det var ikke noe igjen. Johnny vil ha mer ut av livet og synes begge fortjener å være lykkelige, fortsetter kilden.

Depp og Paradis møttes i juni 1998, da han oppdaget henne på Costes Hotel i Paris. Depp fikk en venn til å invitere henne over, og de snakket i to strake timer. Sammen har de barna Lily-Rose (13) og Jack (9).

I forkant av bekreftelsen, har paret vært utsatt for en rykteflom og amerikanske medier har skrevet at filmsjarmøren har vært utro. Depp ryktes å ha hatt affærer med skuespilleren Amber Heart, Ashley Olsen og Bond-baben Eva Green.

- Han er ikke involvert i en heftig affære og har ingen planer om å kaste seg inn i et nytt forhold, men han har lyst til å ha det gøy igjen.

Paret var aldri gift med hverandre noe som kunne tvunget Depp til å betale halvparten av sin formue i barnebidrag og undeholdsbidrag til Vanessa.

Men Depp har ifølge The Sun llikevel tenkt til å støtte Paradis etter skillsmissen, med en engangsbetaling på nesten en milliard kroner.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Depp bryter tausheten etter bruddryktene   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer