KASTET OPP: - Han kunne simpelthen spise alt fra et stort "spann" med frityrstekte kyllingvinger, til et par pizzaer fra Domino's. Etterpå gikk han så ut for å kaste alt sammen opp igjen, sier en venn av Jackson-familien til Chicago Sun Times. Foto: All Over Press
KASTET OPP: - Han kunne simpelthen spise alt fra et stort "spann" med frityrstekte kyllingvinger, til et par pizzaer fra Domino's. Etterpå gikk han så ut for å kaste alt sammen opp igjen, sier en venn av Jackson-familien til Chicago Sun Times. Foto: All Over PressVis mer

- Han kastet opp maten i skjul

Det var ikke bare smerter som skal ha ødelagt helsen til Michael Jackson...

SEHER.NO: Den avdøde poplegenden Michael Jackson skal gjennom en årrekke ha lidd av spiseforstyrrelser. I følge en venn av familien spiste han fastfood-menyer i familiestørrelser, for deretter å kaste det hele opp igjen.

Jacko led nemlig av bulimi, hevder familievennen.

- Han kunne simpelthen spise alt fra et stort "spann" med frityrstekte kyllingvinger, til et par pizzaer fra Domino's. Etterpå gikk han så ut for å kaste alt sammen opp igjen, forteller kilden til Chicago Sun Times.

Opplysningene kommer i tillegg til flere amerikanske mediers meldinger om at Michael Jackson skal ha gått på en rekke smertestillende medisiner før han døde i juni.

Ved minneseremonien for Jacko forrige uke fortalte basketball-legenden Magic Johnson en historie om da han og Michael satt på gulvet og spiste mat fra Kentucky Fried Chicken.

- Alle syntes at det var en artig historie å fortelle, og det var det også - bortsett fra at hverken Magic eller noen andre visste at Michael gikk ut og kastet det opp etterpå, sier familievennen til den amerikanske avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Vil hedre Jacko med kjempekonsert