Hayden Panettiere

- Han kastet meg rundt og slo meg

Hollywood-stjernens kjæreste, Brian Hickerson, ble arrestert på valentinsdagen.

ARRESTERT: Hayden Panettieres kjæreste Brian Hickerson ble i helgen varetektsfengslet etter å angivelig ha slått skuespilleren. Dette er ikke første gang han er siktet for vold mot henne. Bildet til høyre er politiets bilde av Hickerson. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Hayden Panettieres kjæreste Brian Hickerson ble i helgen varetektsfengslet etter å angivelig ha slått skuespilleren. Dette er ikke første gang han er siktet for vold mot henne. Bildet til høyre er politiets bilde av Hickerson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2018 skapte Hollywood-stjernen Hayden Panettiere (30) overskrifter da hun plutselig dukket opp hånd i hånd med en mystisk mann.

Grunnen til at fans og presse ble overrasket var fordi skuespilleren de siste årene hadde vært kjæreste med den ukrainske bokseren Vladimir Klitsjko (43). Han er også far til datteren hennes, Kaya (5).

I september samme året ble det derimot klart at Panettieres nye flamme var amerikaneren Brian Hickerson (30) og at de hadde datet et par måneder.

Fikk besøksforbud

Det tok ikke lang tid før det nye paret sørget for flere overskrifter i media. I mai i fjor ble Hickerson nemlig arrestert for vold mot «Heros»-stjernen.

Selv om ikke 30-åringen selv bekreftet et brudd fra Brian etter hendelsen, spekulerte flere amerikanske medier på om det var slutt mellom dem.

En kilde In Touch Weekly snakket med hevdet derimot at Hayden og Brian fremdeles var kjærester - til tross for voldsepisoden og det påfølgende besøksforbudet.

- Det er vanskelig for Brian at han ikke kan bli sett offentlig med Hayden. Han elsker henne, og han sier at det ikke er slutt mellom dem, fortalte kilden til nettstedet i høst.

«Ble kastet rundt»

Tirsdag melder flere amerikanske medier at Hickerson nok en gang er arrestert for vold mot Panettiere.

- Teton County Sheriff's Office fikk beskjed om bråk på en privatadresse i Jackson, Wyoming, hvor innringeren hevdet at en beruset mann hadde blitt låst ute fra huset etter å ha slått kjæresten i ansiktet, skriver TMZ .

Hendelsen, som fant sted fredag - nærmere bestemt på valentinsdagen - bekreftes også av Teton County Sheriff’s Office til People.

«Han banket dritten ut av meg», skal Hayden ha fortalt politiet da de ankom stedet og fant Brian i oppkjørselen utenfor, ifølge dokumenter TMZ skal sitte på.

Nettstedet melder videre at Hickerson unngikk å svare på om han hadde slått Panettiere, men at han hevdet han hadde leid inn en privat kokk for å få ham til å bli værende i huset slik at Hickerson «ikke kunne bli anklaget for løgner».

Politiet skal ha snakket med kokken som fortalte at han forlot paret litt etter 01.00, men at han hadde vært vitne til at duoen kranglet tidligere på kvelden.

Ifølge dokumentene skal Hayden ha fortalt politiet at hun og kjæresten befant seg på soverommet da han begynte å kaste henne rundt og slå henne. Ifølge politiet skal fjeset hennes ha vært rødt og opphovnet.

Hickerson ble tatt med i varetekt og siktet for vold i hjemmet, samt for å ha hindret politiet i å gjøre jobben sin ved å nekte å identifisere seg selv.

PÅGREPET: Sahar Tabar ble kjent for sitt sjokkerende utseende på Instagram. Nå er hun arrestert av iranske myndigheter. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor tør ikke Martine Lunde bo hjemme lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer