- Han kan vinne hele konkurransen

Denne «The Voice»-deltageren ga mentorene gåsehud og tårer i øynene. Se video!

SEOGHØR.NO: - Dette er grunnen for at jeg valgte å bli med på «The Voice», sa mentor Espen Lind (42) etter Kristian Kristensens (21) fremførelse.

Med sin unike røst, snudde alle mentorene seg, inkludert en meget rørt Lene Nystrøm (39), og deltageren kunne selv velge hvem av mentorene han ville jobbe med.

- Jeg ble helt svimmel av tilbakemeldingene. Det Espen sa var helt uvirkelig. Det var en fantastisk bekreftelse, sier Kristian til Seoghør.no.

21-åringen hadde ikke bestemt seg på forhånd hvilke mentor han kunne tenkt seg å jobbe med, men han innrømmer at det sto 50-50 mellom Espen og Sondre Lerche (31).

- Magefølelsen sa Espen Lind, så da måtte det bli han.

FAVORITT: Mentorene var i ekstase etter Kristians fremførelse, og han kunne velge og vrake mellom artistene.  Foto: TV 2
FAVORITT: Mentorene var i ekstase etter Kristians fremførelse, og han kunne velge og vrake mellom artistene. Foto: TV 2 Vis mer

- Han kan vinne hele konkurransen, sa Espen til TV 2 etter valget var tatt.

Kristian forteller at det utsagnet gjør han mer gira, og det betyr mye å høre noe slikt fra en han respekterer. 

Mentorene snudde seg få sekunder etter at 21-åringen begynte å synge, selv merket han ikke noe særlig til det.

- Jeg var i min egen boble. Jeg har sett på «The Voice» tidligere, og da kommer det en sånn svisj-lyd når mentorene snur seg. Nå kom det ingen lyd. Så jeg ble litt overrasket da jeg plutselig så at alle hadde snudd seg.

Tilbakemeldingene satte spor hos Harstad-gutten.

- Jeg hadde ikke bakkekontakt resten av dagen, innrømmer han.

LES OGSÅ: Lenes billig-genser utsolgt!