- Han kan være seg selv rundt Taylor

Kjærligheten blomstrer for det nye paret Taylor Swift og DJ Calvin Harris.

FLOTT PAR: Taylor Swift og Calvin Harris tar forholdet rolig, men trives godt sammen.  Foto: NTB scanpix
FLOTT PAR: Taylor Swift og Calvin Harris tar forholdet rolig, men trives godt sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: For omkring to måneder siden ble det bekreftet at artist Taylor Swift (25) har blitt sammen med DJ Calvin Harris (31).

Siden har paret blitt observert hånd i hånd og under Billboard Music Awards tidligere denne måneden, klarte de ikke å skjule sin kjærlighet.

- Calvin har hatt en skikkelig makeover. Han pleide egentlig å være en nerd. Han kan være seg selv rundt Taylor, og han trenger ikke å være en han ikke er, sier en kilde ifølge Contactmusic.

Skjønnheten har tidligere vært sammen med «One Direction»-kjekkasen Harry Styles (21), skuespiller Jake Gyllenhaal (34), sanger Joe Jonas (25), artist John Mayer (37) og flere kjendiser.

- Hun har vært sammen med så mange berømte kjekkaser, men hun ønsker egentlig å finne kjærligheten på ordentlig. Hun vil ta det rolig med Calvin, sier kilden.

- Calvin prøver å være tålmodig, og han ser ikke på det som noe negativt.

Saken fortsetter under bildet

FORELSKET: Taylor og Calvin klarte ikke å skjule sin kjærlighet under årets Billboard Music Awards. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Taylor og Calvin klarte ikke å skjule sin kjærlighet under årets Billboard Music Awards. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kjendiskjærester

Den britiske DJ-en har også vært koblet opp mot kjendiskvinner tidligere. I fjor sommer gjorde han det slutt med den vakre artisten Rita Ora (24).

«Jeg og Rita Ora avsluttet forholdet vårt for en stund siden. Hun er en vakker og talentfull kvinne, og jeg ønsker henne alt godt», skrev han på Twitter i juni.

Den skotske kjekkasen er norgesaktuell om en snau måned, da han inntar scenen under festivalen Oslo Live 28. juni. Nå kan det bli spennede å se om han tar med seg Taylor Swift til Norge.

I så fall blir de det andre superparet som inntar hovedstaden på kort tid. Da Jay Z (45) overrasket med et Oslo-besøk tirsdag, var kona Beyoncé Knowles (33) sammen med ham.

LES OGÅ: - Han overnattet etter daten deres