IKKE REDD FOR AT SØNNEN SKAL SE NAKENBILDENE: TV-stjernen Jenny McCarthy sier til People at hun synes nakenhet er naturlig og at hun ikke er redd for at han skal se Playboy-bildene av henne. Foto: Fame Flynet
IKKE REDD FOR AT SØNNEN SKAL SE NAKENBILDENE: TV-stjernen Jenny McCarthy sier til People at hun synes nakenhet er naturlig og at hun ikke er redd for at han skal se Playboy-bildene av henne. Foto: Fame FlynetVis mer

- Han kan se verre ting på internett

TV-stjernen Jenny McCarthy frykter ikke at sønnen skal se de nye nakenbildene.

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Jenny McCarthy (39) - kjent fra blant annet TV-serien «Two and a half men» - har fått mye oppmerksomhet etter at hun denne måneden valgte å kaste klærne en siste gang for herrebladet Playboy.

Jenny - som tilsammen har posert naken for Playboy seks ganger - sier til People at hun ikke er redd for at hennes ti år gamle sønn Evan (10) skal se noen av nakenbildene.

- Folk gjør ofte en så stor greie av dette, men det som har noe å si, er hvordan du oppdrar og forklarer ting til barnet ditt.

- Dessuten kan han se verre ting på internett. Men jeg har ingen av bladene liggende framme i huset mitt.


Evan - som lider av autisme - skal ha blitt svært knyttet til filmstjernen Jim Carrey, da filmstjernen var sammen med McCarthy fra 2005 til 2010.

Etter forholdet har imidlertid McCarthy beskyldt «The Truman Show»-stjernen for å ignorere hennes sønn, noe Carrey avviser på det sterkeste.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kastet klærne for Playboy