- Han kan komme til å fri til henne

Superstjernens «nye» kjæreste er bergtatt.

LYKKELIGE: - De er virkelig forelsket. Og når man ser hvordan de holder på, er det definitivt mulig at han kommer til å fri til henne, sier en venn av Rihanna. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE: - De er virkelig forelsket. Og når man ser hvordan de holder på, er det definitivt mulig at han kommer til å fri til henne, sier en venn av Rihanna. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: «Rude Boy»-stjernen Rihanna (22) har vært sammen med baseballstjernen Matt Kemp siden starten av året. Nå hevder venner av paret at Kemp snart kommer til å fri - fordi han vet at «hun er den rette».

- De er virkelig forelsket. Og når man ser hvordan de holder på, er det definitivt mulig at han kommer til å fri til henne. Men det vil i så fall bli en lang forlovelse, ettersom de begge er så fokusert på sine karrierer for tiden, sier en kilde tett på de to til US Weekly magazine.

I februar 2009 ble Riahanna mishandlet av eks-kjæresten Chris Brown. Nå mener en venn av 22-åringen at sangstjernen er totalt oppslukt i sin forholdsvis nye kjæreste.
 
- Han balanserer henne, fordi han har et mer normalt liv. Han gir henne rom, selv om de sender hverandre tekstmeldinger og snakker sammen hele tiden. Når de er sammen har de det veldig bra sammen, de liker og le og å være tullete, forteller den ikke-navngitte kilden.
 
Tidligere har Rihanna uttalt at hun liker å være sammen med Matt, blant annet fordi det hjelper henne å slippe unna stresset i hennes hektiske hverdagsliv.

- Jeg har en kjæreste, og er så glad. Jeg føler meg virkelig komfortabel, alt er liksom så lett. Jeg har et kaotisk liv, men mot slutten av dagen får jeg ro ved å være sammen med ham. Å snakke med ham og familien min gjør meg normal, har Rihanna tidligere innrømmet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Jeg er ferdig med slemme gutte