Kevin Hart:

«Han kan ikke røre seg»

En dramatisk nødsamtale fra Kevin Harts hjem er frigitt.

SKADD: Søndag ble Kevin Hart sendt til sykehus etter å ha blitt skadd i en utforkjøring i California. Foto: NTB Scanpix
SKADD: Søndag ble Kevin Hart sendt til sykehus etter å ha blitt skadd i en utforkjøring i California. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Søndag sprakk nyheten om at superstjerna Kevin Hart (40) var blitt fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en utforkjøring på Mulholland Highway i California.

Nå har brannvesenet i Los Angeles frigitt en nødsamtale som trolig avslører dramatiske detaljer om komikerens helsetilstand etter ulykken. Samtalen involverer en nødtelefonoperatør og en ikke identifisert kvinne som ringer fra Harts hjem i Calabasas.

Både People og Today har publisert utdrag fra samtalen.

Dramatisk samtale

- Han var i en trafikkulykke tidligere i kveld. Jeg vet ikke hva som har hendt. Han er ikke tilstedeværende i det hele tatt, forteller kvinnen med en behersket stemme.

- Puster han? spør operatøren.

- Ja, han puster, svarer kvinnen.

- Har han fått behandling?

- Nei. Ikke noe behandling i det hele tatt. Han kan ikke røre seg, forteller kvinnen.

- Har han noen synlige skader?

- Det er noe på ryggen hans, som stikker ut fra ryggraden.

- Men det er ikke blod eller bein?

- Nei.

Hendelsen

Politiet har opplyst at Hart var passasjer i sin egen bil av typen 1970 Plymouth Barracuda da føreren, Jared Black, mistet kontroll over kjøretøyet. Bilen rullet rundt på siden av veien og ble totalskadd.

I en annen nødsamtale som er blitt frigitt, forteller et vitne til hendelsen at en av personene i bilen satt fast, ifølge People. Det imidlertid ukjent om snakket om Hart, ettersom han skal ha forlatt ulykkesstedet og blitt fraktet hjem.

Både Hart og Black ble fraktet til sykehus med alvorlige skader, mens den tredje passasjeren, Blacks forlovede Rebecca Broxterman, slapp fra ulykken uten alvorlige skader.

På bedringens vei

Mandag fortalte Harts kone, Eniko Parrish, at komikeren og de andre involverte er på bedringens vei, og kommer til å bli bra igjen, meldte E! News.

Duoen giftet seg sommeren 2016 og sammen har de sønnen Kenzo (21 måneder). Kevin har også datteren Heaven (14) og sønnen Hendrix (11) med ekskona Torrei Hart (41).

Politiet etterforsker hendelsen, og har tidligere uttalt at de ikke har mistanke om at føreren var påvirket av alkohol.

Denne artikkelen ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Her er kjendisenes største utroskapsskandaler

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer