- Han kan gjøre hva som helst med meg

Men Fanthomas-skaperen gruer seg til Jan Thomas' makeover...

SPENT PÅ MAKEOVER: Neste tirsdag skal Anders Bye få makeover i Jan Thomas' studio i forbindelse med tv-serien «Happy Day». Seher.no møtte komistjernen og makker Jon Niklas Rønning onsdag i forbindelse med premieren på «Bye og Rønning - redder ver Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
SPENT PÅ MAKEOVER: Neste tirsdag skal Anders Bye få makeover i Jan Thomas' studio i forbindelse med tv-serien «Happy Day». Seher.no møtte komistjernen og makker Jon Niklas Rønning onsdag i forbindelse med premieren på «Bye og Rønning - redder ver Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Humorduoen Anders Bye (28) og Jon Niklas Rønning (31) har fått mye oppmerksomhet for sine hysterisk morsomme kjendisparodier de siste årene.

Og en av dem som har fått gjennomgå mest, er kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43), som også imiteres i komistjernenes nye show «Bye og Rønning - redder verden!», som hadde premiere i går kveld.

Ikke bare har Jan Thomas måttet tåle å bli harselert med fra scenekanten, han er også inspirasjonen bak nett tv-serien, «Fanthomas», hvor det er Anders Bye som har stemmen.

Nå får imidlertid kjendisstylisten mulighet til å «ta igjen» mot Bye. Neste uke skal nemlig komistjernen på innspilling og få makeover i forbindelse med Jan Thomas' nye TV 2-serie «Happy Day».

- Jeg skal faktisk på opptak neste tirsdag. Det blir et morsomt møte tror jeg...hmmm, humrer en lettere nervøs Bye til Seher.no.

Og med all den harseleringen Bye har gjort med Jan Thomas de siste årene, er det kanskje ikke så rart at komikeren er litt spent i forkant av møtet.
 
- Det er jo åpenbart da, så mye som jeg har tullet med Jan Thomas. Men nå som jeg har harselert så mye med han, så kan han gjøre hva som helst med meg egentlig. Jeg stoler på hans kompetanse. Det er mulig han ikke er helt ærlig med hva som kler meg da men, nå som jeg har harselert så mye med ham, smiler han, mens komikollega Jon Niklas nikker lattermildt ved siden av: 

- Jeg tar det som et kompliment at han har valgt Anders til makeover jeg da. Jeg er tydeligvis perfekt som jeg er.

Men selv om Bye innrømmer at han er smånervøs før møtet med Jan Thomas i neste uke, har han ikke annet enn lovvord å si om kjendisstylisten.

Og både han og Jon Niklas forteller at de er imponerte over hvor positiv kjendisstylisten har vært i forhold til parodieringen deres.

- Jeg digger han nettopp fordi han har tatt parodieringen som han har tatt det. Vi har tjent på det, han har tjent på det og publikum liker det. Så da kan det på en måte ikke bli bedre. Han står som et stjerneeksempel på hvordan man kan ta det å bli parodiert, sier Bye.

«Happy Day» ser du på TV 2 mandag til torsdag klokka 19.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.
 
«Bye og Rønning - redder verden!» har premiere fredag 17. september på Latter! Les mer om forestillingen her! (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Vi blir superstjerner i eget liv