BEDRE TIDER: Paul Anka synger for kona Anna Anka på en konsert i mai 2008. Nå er de to uvenner og skal skilles.  Foto: All Over Press
BEDRE TIDER: Paul Anka synger for kona Anna Anka på en konsert i mai 2008. Nå er de to uvenner og skal skilles. Foto: All Over PressVis mer

- Han kan beholde pengene sine!

Anna Anka nekter å snakke om følelser, men ektemannens penger snakker hun gjerne om...

SEHER.NO: Anna Anka (38) er ikke urolig for framtiden, selv om det er klart at hun nå skal skilles fra sin styrtrike ektemann Paul Anka (68).

Mens hun tidligere har uttalt at hun ikke ville gifte seg med Paul uten å være garantert et par millioner, sier hun nå at hun ikke trenger ektemannens penger i det hele tatt.

- Jeg elsker å jobbe og det kommer jeg alltid til å gjøre. Jeg behøver ikke Paul Ankas millioner. Han kan beholde dem, jeg skaffer mine egne, sier Hollywood-fruen til Expressen og ler.

Anna nekter fortsatt å kommentere hva som skjedde da politiet ble tilkalt til hjemmet deres, etter at de begge to angivelig skulle ha ringt 911. Etterforskerne har heller ikke funnet ut hva som virkelig skjedde.

- Han hevder hun knuffet ham, hun sa at han trakk pistol. Vi gjorde enutredning, men har ikke klart å dokumentere det, sier Ross Bonfiglioved Sheriff-kontoret i Ventura til Expressen.

Anna Anka vil heller ikke si noe om følelsene knyttet til skilsmissen med musikklegenden. Men omtalen av ektemannens formue på over 350 millioner kroner, snakker hun altså gjerne om.

Men det spørs om hun er helt ærlig, når hun sier at han kan beholde pengene. 

Mandag møtes nemlig parets advokater for første gang i kampen om å fordele millionene. Paul Anka har tjent seg styrtrik som tenåringsidol på 1950 og 60-tallet, og seinere ved å skrive store hitsanger som Tom Jones "She's a Lady" og den engelske teksten til "My Way".

Ifølge svenske medier, er det store spørsmålet nå om ekteparet skrev under på en ekteskapelig kontrakt før de giftet seg eller ikke.

Dersom paret skrev under på en kontrakt, er et vanlig opplegg at fordeling av eiendom og lignende forandres ettersom hvor lenge ekteskapet har vart. Anna Anka skulle ifølge et slikt opplegg ha fått mer penger for hvert år paret har vært gift, men ettersom ekteskapet nå ser ut til å være over etter kun 18 måneder, betyr det altså færre millioner på Anna.

Paul Anka hevder også ifølge Expressen at paret har en ekteskapelig kontrakt, men i et intervju med Chic i oktober uttalte Anna derimot at ekteparet ikke hadde skrevet under på noe.

- Nei, det har vi ikke. Vi har jo barn sammen og da skiver man om oftest ikke ekteskapskontrakter, sa hun den gang.

Anna og Paul giftet seg i 2008, og sammen har paret sønnen Ethan (3), i tillegg til Annas datter Elli (6).

Nå bort Anna på Four Seasons hotell i Westlake Village nord for Los Angeles. Heldigvis for henne, har hun fått så stor suksess gjennom progammet "Svenska Hollywoodfruar" at svensk TV 3 har gravd dypt i lommene for å få henne til å gjøre flere programmer for kanalen. Første program, "Anna Ankas jul" sendes samtidig med "Kalle Anka (Donald Duck red. anm.) og hans venner ønsker God Jul" på julaften.

Vibelønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: - Gifter meg ikke uten et par mill i garanti