Lily Collins:

- Han kalte meg en hore

Letter på sløret om det giftige forholdet til eksen.

GODT GIFT: Lily Collins er i dag lykkelig med ektemannen Charlie McDowell. Foto: AP Photo/Francois Mori/NTB
GODT GIFT: Lily Collins er i dag lykkelig med ektemannen Charlie McDowell. Foto: AP Photo/Francois Mori/NTB Vis mer
Publisert

I tillegg til å være datteren til den verdensberømte artisten Phil Collins (72), så har Lily Collins (33) selv gjort stor suksess som hovedrollen i Netflix-serien «Emily in Paris».

Også personlig går det bra for skuespilleren. Høsten 2021 giftet hun seg med filmregissøren Charlie McDowell (39), og bryllupsreisen ble lagt til selveste Norge - nærmere bestemt Lofoten.

«Dette stedet er ren magi», skrev hun den gang til et bilde på Instagram fra turen.

«Forferdelig»

Nå avslører stjernen at hun ikke alltid har vært like heldig med kjærligheten. Før hun traff sin nåværende ektemann var hun nemlig i det hun beskriver som et svært destruktivt forhold.

- Det var et giftig romantisk forhold med verbal og følelsesmessig misbruk. Det fikk meg til å føle meg veldig liten, deler Collins i podkasten «We Can Do Hard Things», ifølge Page Six.

«BLOGGERNE»: Sofie Karlstad og kjæresten diskuterer forholdet. Video: TV 2 / Kine Falch. Reporter: Thea Hope Vis mer

- Han kalte meg for «lille Lily» og brukte fryktelige ord om meg når det kom til hva jeg hadde på meg. Han kalte meg en hore og slike ting, fortsetter hun.

Videre forteller 33-åringen at ekskjærestens oppførsel gjorde henne taus, og at følelser som angst og panikk dukket opp.

- Det var forferdelige ord, og det var nedsettende ord. Jeg ble stille. Og jeg ble komfortabel med stillheten fordi jeg hadde følelsen av og måtte gjøre meg liten for å føle meg trygg.

I dag er Collins derimot lykkelig gift, men hun innrømmer at hun fremdeles opplever flashback fra fortiden.

- Situasjonen nå er helt annerledes enn for ti år siden. Panikken er det eneste som fremdeles kan trigge meg. Selv om jeg er i det sunneste forholdet, så kan det være et øyeblikk som skjer i løpet av en dag hvor historien kommer tilbake til meg, deler hun, skriver nettstedet.

«Emily in Paris»-stjernen avslører ikke identiteten til eksen, men ifølge Page Six har hun tidligere vært sammen med kjente menn som Taylor Lautner (30), Zac Efron (35), Chris Evans (41) og Nick Jonas (30).

LES OGSÅ: Ny flørt etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer