KORTVARIG LYKKE: Kim og Kris giftet seg kun ti måneder etter at de ble kjærester. Knappe ti uker senere søkte reality-baben om skilsmisse. Foto: All Over Press
KORTVARIG LYKKE: Kim og Kris giftet seg kun ti måneder etter at de ble kjærester. Knappe ti uker senere søkte reality-baben om skilsmisse. Foto: All Over Press Vis mer

- Han kalte henne dum og feit

Kim Kardashian skal ha blitt verbalt misbrukt av eksmannen.

Publisert
SEHER.NO:  I august giftet reality-stjernen Kim Kardashian (31) seg med basketballspilleren Kris Humphries (26) i et storslått Hollywood-bryllup. 72 dager senere kom sjokknyheten - Kim ville skilles.

Det rekordkorte bryllupet har fått ryktene til å gå i filmbyen, og flere har spekulert i om giftemålet kun var et PR-stunt for å få høyere seertall til TV-programmet "Keeping Up with the Kardashians". Selv har den veldreide 31-åringen tilbakevist dette, og holder fast ved at hun giftet seg av kjærlighet.

Nå kommer det amerikanske magasinet Us Weekly med nye opplysninger rundt bruddet. De hevder nemlig at den egentlige grunnen til skilsmissen er fordi Kim skal ha blitt verbalt misbrukt av Humphries.

- Kris ydmyket henne til stadighet foran andre. Han kalte henne dum og feit, det var forferdelig å høre på, sier en kilde til bladet.
 
Humphries skal heller ikke ha likt sin fem år eldre kones kjendisstatus.

- Han prøvde å kontrollere Kim ved å rakke ned på henne. Han sa forferdelige ting som at hun ikke var talentfull, og at berømmelsen hennes aldri kom til å vare.

Kim selv har foreløping ikke disse kommentert uttalelsene.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han vil ikke kreve ringen tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer