NYSLANK: Jennifer Love Hewitt er tilbake i form. Foto: All Over Press
NYSLANK: Jennifer Love Hewitt er tilbake i form. Foto: All Over PressVis mer

- Han inspirerer meg til å forbedre dietten

"Ghost-whisperer"-stjernen avslører hvordan hun kom i form.

SEHER.NO: Jennifer Love Hewitt (30) som i fjor gikk ut og forsvarte seg mot negativ oppmerksomhet rundt egen kropp, har slanket seg betraktelig.
Nå forteller hun hvordan hun har gjort det.

- Isteden for å samle opp mye mat i kjøleskapet, som sier "kom og spis meg!" kjøper jeg akkurat nok mat for et par dager, sier Hewitt til Shape.

- Jeg har sjelden snacks liggende rundt i huset som kan friste meg sent om natten, det er vanligvis da jeg får lyst på fetende mat. Jeg kan jo ikke akkurat kjøre ut klokken 11 om natten for å kjøpe snacks heller. Det ville vært galskap!

Kjæreste gjennom syv måneder Jamie Kennedy (39), som også er skuespiller i "Ghost Whisperer", er en god støttespiller for Jennifer.

- Han inspirerer meg til å forbedre dietten min. Han spiser salat til hvert måltid, i tillegg til masse frukt, fisk og grønnsaker. Alltid når vi er ute og reiser prøver vi å utforske byen med løping.

Etter skuespillerinnen fylte 30, har hun førsøkt å gi seg selv positive tilbakemeldinger.

- Før jeg forlater huset om morgenen sier jeg fire positive ting om meg selv til speilbildet mitt. På den måten kan jeg gå ut i verden med litt ekstra selvtillit.

Og:

- For det meste er jeg fornøyd med kroppen min, men det er dager hvor jeg tenker "uff, virkelig? Hvorfor kommer jeg meg ikke inn i denne jeansen?" Da sier jeg til meg selv at jeg ser slik ut, fordi det er meningen. Hvis alle hadde sett like ut, ville det vært kjedelig.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Se, så forelsket de er!