Hilaria Baldwin:

- Han hysjet på meg under fødselen

Hilaria Baldwin deler minner fra fødestuen.

FORELDRE: Alec Baldwin og Hilaria Baldwin har seks barn sammen. Foto: Mike Coppola / AFP / NTB
FORELDRE: Alec Baldwin og Hilaria Baldwin har seks barn sammen. Foto: Mike Coppola / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at de siste par månedene må ha vært beinharde for Hollywood-stjernen Alec Baldwin (63), etter at filmfotograf Halyna Hutchins (42) mistet livet under innspillingen av filmen «Rust».

Det skjedde etter at Baldwin avfyrte et rekvisittvåpen som traff 42-åringen i brystet.

Den tragiske hendelsen fant sted bare noen måneder etter at Baldwin og kona Hilaria Baldwin (37) fikk sitt sjette barn sammen.

Det er naturlig at de preges av «Rust»-tragedien, og mediene har fulgt skuespilleren tett de siste ukene. Nå prøver imidlertid kona tilsynelatende å endre fokus.

«LOVE ISLAND US»: Josh blir vekket midt på natta for å motta den grusomme beskjeden. Video: TV 2 Play. Reporter: Celina Morken Vis mer

- La seg flat

På Instagram deler hun nemlig et minne fra fødestuen fra da de ble foreldre til Rafael i 2015.

«Alec hysjet på meg da jeg var i fødsel med Rafa (Rafal journ.anm.). Han var i telefonen og sa 'hysj, kan du ta det roligere?'», skriver hun på Instagram, ifølge Page Six.

Videre forklarer 37-åringen at ektemannen spurte henne om å slutte å lage høylytte lyder mens hun fødte barnet deres.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug delte klipp fra fødestuen i episode av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

«Han innså at han hørtes ut som en dritt og la seg flat», fortsetter hun, og spøker med at ekteskapet var over.

Åpen om kaos

Det ble det altså ikke, og paret har de siste seks årene fått flere barn sammen.

Tidligere har 37-åringen også vært åpen om kaoset som gjerne råder i huset, og hvordan det har vært å skulle holde alle barna i aktivitet under «lockdown» i den pågående coronapandemien.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i fjor. Kort tid senere delte de en YouTube-video der de fortalte fødselshistorien. Vis mer

- De får meg til å le hele tiden, og jeg tror virkelig det er det du må omfavne når du er forelder - spesielt når man er forelder for så mange, og i coronatider, man må bare le. Hvis du ikke ler, gråter du. Så jeg prøver å le hele tiden, har hun sagt til People.

LES OGSÅ: Venter barn seks måneder etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer