FIKK SJOKK: Denne uken kom Linni Meister tilbake fra ferie på den franske riviera, og fikk sjokk da hun fant ut at storebroren den siste tiden har kjempet for livet på Bærum sykehus etter et bitt. Foto: Espen Solli / Se og Hør
FIKK SJOKK: Denne uken kom Linni Meister tilbake fra ferie på den franske riviera, og fikk sjokk da hun fant ut at storebroren den siste tiden har kjempet for livet på Bærum sykehus etter et bitt. Foto: Espen Solli / Se og HørVis mer

- Han holdt på å dø uten at jeg fikk vite noen ting

Mens blogger Linni Meister ferierte i St. Tropez, kjempet storebroren for livet i Norge.

SEOGHØR.NO: Blogger og TV-profil Linni Meister (29) har den siste tiden feriert på den franske riviera med sin kjære samboer Olav Tvenge (30).

Denne uken reiste samboerparet tilbake til Norge, men da hun landet på norsk jord fikk ettbarnsmoren sitt livs sjokk.

Mens Linni var på ferie, kjempet nemlig storebroren Kjell Erik for livet på Bærum sykehus etter et bitt, skriver hun på bloggen sin:

«Det eneste som var veldig trist å komme hjem til var storebroren min som lå på sykehuset. Han hadde blitt blodforgiftet av et bitt i armen, og holdt faktisk på å dø uten at jeg fikk vite noen ting, da han ikke ville at jeg skulle få vite det ?!»

LYKKELIG FORELSKET: Linni Meister og forloveden Olav Tvenge fotografert på Se og Hørs KjendisGalla 2014. Foto: Tor Lindseth
LYKKELIG FORELSKET: Linni Meister og forloveden Olav Tvenge fotografert på Se og Hørs KjendisGalla 2014. Foto: Tor Lindseth Vis mer

«Han ville ikke bekymre meg før legene var helt sikre på hvordan det skulle gå med ham. De klarte heldigvis å redde livet hans, men trodde ikke de kom til å redde armen».

«Takket være fantastiske leger på Bærum sykehus har han opertert armen nesten to ganger daglig de siste dagene, og de håper på å kunne redde armen» .

«Det første jeg gjorde da jeg landet var å hente min praktfulle sønn som jeg hadde savnet så fryktelig mye, så dro jeg rett til Bærum sykehus for å besøkte Kjell Erik (storebroen min), mens Olav og Dennis lekte utenfor».

Les hele blogginnlegget her, (ekstern lenke).

Linni skriver videre at hun er glad broren er på bedringens vei, fordi at hun ikke hadde taklet det om også han hadde mistet livet.

Mistet begge foreldrene

Meisters mor døde da hun bare var 17 år, og i fjor måtte hennes far gi tapt for kreften.

«Ingen skal si at jeg ikke har vært gjennom mange prøvelser i livet, men jeg reiser meg alltid og ser fremover», skriver den tapre ettbarnsmoren videre.

29-åringen har sønnen Dennis (5 1/2) fra et tidligere forhold.

Seoghør.no har vært i kontakt med Linni Meister angående brorens sykdomsstilstand, men hun presiserer at hun ikke ønsker å kommentere saken utover den informasjonen hun selv har gitt på bloggen.

LES OGSÅ: Linni Meister skryter av forloveden

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.