Trine Rein:

- Han holder seg på sidelinjen

Artisten har gått «150 prosent» inn i sitt nye prosjekt - uten ektemannen.

UTLEIER: Trine Rein har startet et nytt prosjekt i livet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
UTLEIER: Trine Rein har startet et nytt prosjekt i livet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For omtrent tre måneder siden ble det kjent at artist Trine Rein (52) hadde gått til innkjøp av en leilighet i Gamle Oslo. På Facebook kunne hun avsløre at hun hadde investert i sin første utleiebolig.

Rein kjøpte leiligheten på 49 kvadratmeter for 4,3 millioner kroner. Allerede i mars la hun ut en utleieannonse for leiligheten, hvor det kom frem at leieprisen lå på 18 400 kroner i måneden.

SNAKKER UT: Lars Monsen åpnet seg om alkoholforbruket hos «Lindmo». Video: NRK Vis mer

Investeringen ser ut til å ha lønnet seg for artisten. Ifølge Nettavisen brukte 52-åringen mye av tiden sin på å sette seg ordentlig inn i boligmarkedet og hva det egentlig innebærer.

- Det er en hel kjede med vurderinger du må ta før du slår til på et prospekt, blant annet research på pris, lage et budsjett på hva man har råd til, og ikke minst hvor man skal finne leietakere og hvordan man skal markedsføre leiligheten, sier Rein til avisen.

Videre forteller hun at prosjektet har vært en bratt læringskurve, men at det har vært en spennende tid.

Prosjektet har hun også fått lov til å holde for seg selv, ettersom ektemannen Lars Monsen (60) tilsynelatende holder seg unna.

DRØMMELEILIGHET: Jan Thomas og Harlem Alexander åpner opp dørene inn til drømmeleiligheten sin på Frogner, som endelig er ferdig oppusset. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Han holder seg egentlig på sidelinjen og bare følger med selvfølgelig. Dette er jo mitt prosjekt. Han vet at når jeg setter i gang med noe, så gjør jeg det 150 prosent, forteller hun til Nettavisen.

Til tross for at hun i starten synes det var skummelt å skulle la totalt fremmede leie av henne, kan hun avsløre at det hittil har gått på skinner.

- Det var veldig skummelt i begynnelsen å skulle legge den ut på Airbnb, og det å åpne døren til en av mine livs største investeringer til vilt fremmede mennesker. Etter hvert som jeg har hatt flere leieforhold så ser jeg jo at de fleste, eller i hvert fall 100 % av de leietakerne jeg har hatt, oppfører seg som folk og behandler leiligheten pent. Så det har vært en positiv opplevelse.

LES OGSÅ: Solgte ektemannens truser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer