- Han holder på med fire damer samtidig

Nå blir han kalt «Justin Trousersnake».

HEFTIG FLØRTING: Det hevdes Justin Timberlake holder på med Olivia Wilde, Cameron Diaz, Mila Kunis og Scarlett Johansson samtidig. Foto: All Over Press
HEFTIG FLØRTING: Det hevdes Justin Timberlake holder på med Olivia Wilde, Cameron Diaz, Mila Kunis og Scarlett Johansson samtidig. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Superstjernen Justin Timberlake (30) har mange jern i ilden. Nå skriver The Sun at 30-åringen holder på med hele fire forskjellige kvinner samtidig.

Under MTV Awards brukte Timberlake tiden til å flørte med ekskjæresten Cameron Diaz (38), som det har gått rykter om at har brutt med Alex Rodriguez. Senere på kvelden stod heftig flørting med Mila Kunis (27) for tur.

Da Kunis og Timberlake var sammen på scenen, tok han et godt tak i brystene hennes, mens hun svarte med å ta tak i stjernens edlere deler.

Tabloidavisen skriver også at superstjernen for tiden dater modell og skuespiller Olivia Wilde (27). Nylig har han også sperret øynene opp for nysingle Scarlett Johansson (26), som akkurat har blitt dumpet av Sean Penn.

Nå kaller The Sun ham for «Justin Trousersnake».

- Etter at det ble slutt mellom Justin og Jessica Biel (29) i mars, går det ikke an å stoppe ham. Han er på et oppdrag, sier en kilde til avisen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - De så ut som et par