RUINERES: De økende utgiftende gjør at filmstjernen nå må selge flere av eiendommene sine. Foto: Stella Pictures
RUINERES: De økende utgiftende gjør at filmstjernen nå må selge flere av eiendommene sine. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han holder på å ruineres

Mel Gibsons pengeproblemer tvinger filmstjernen til å selge eiendommene sine.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Mel Gibson (57) har hatt en lang og suksessrik karriere som skuespiller, men de siste årene har «Braveheart»-stjernen oftere vært innblandet i skandaler enn i suksesser på kinolerretet.

Nå har det gått så langt at Gibson må selge deler av sin eiendomsportofølje for å klare betale de økende regningene. Nylig la filmstjernen ut tre store villaer i Costa Rica til salgs for rundt 200 millioner kroner.

- Mel behøver nok ikke å gå på sosialbidrag, men kombinasjonen av færre filminntekter og massive bidrag til ekskona og ekskjæresten holder på å ruinere han. sier en kilde til National Enquirer ifølge Aftonbladet.

Gibson ble utstøtt fra Hollywood-eliten etter flere antisemitiske og kvinnefiendtlige kommentarer i sammenheng med en fylleskandale i 2006.

TATT PÅ FERSKEN: Mel Gibson ble også saksøkt av eksen Oksana Grigorieva. Han skal ha slått henne og truet henne på livet. Mel ble senere avslørt av et båndopptak.  Foto: All Over Press
TATT PÅ FERSKEN: Mel Gibson ble også saksøkt av eksen Oksana Grigorieva. Han skal ha slått henne og truet henne på livet. Mel ble senere avslørt av et båndopptak. Foto: All Over Press Vis mer

Det ble heller ikke noe bedre da det i 2010 ble avslørt at han truet med å mishandle sin ekskjæreste, russiske Oksana Grigorieva, som er mor til hans fire år gamle datter Lucia.

- Filmselskapene satser ikke store penger på han lenger. Det gjør at han nå selger boligene i Costa Rica og skaffer seg inntekter på den måten, sier kilden.

Før dro Gibson inn rundt 200 millioner kroner per film, men nå har ikke skuespilleren hatt en hit på over ti år. Filmstjernens siste film, «The Beaver», var en flopp.

DYR SKILSMISSE: Skilsmissen fra Mel Gibson gjorde Robyn Moore til en av verdens rikeste kvinner. Foto: All Over Press
DYR SKILSMISSE: Skilsmissen fra Mel Gibson gjorde Robyn Moore til en av verdens rikeste kvinner. Foto: All Over Press Vis mer

I samme periode har Mel hatt en enorm økning i utgifter. Da han og ekskona, Robin Gibson, skilte seg fikk hun nærmere tre milliarder kroner, pluss halvpareten av Gibsons pensjon, produksjonsselskap og fremtidige royalties.

Bruddet med Oksana kostet Gibson et hus verdt 13 millioner kroner, fem millioner kroner i en engangsutbetaling og barnebidrag på 65 000 kroner i måneden.

LES OGSÅ:  Spilte bort 1,7 mill til trengende barn