- Han hjalp meg gjennom sorgen

Denne uken ble det bekreftet at nyskilte Gwen Stefani har funnet kjærligheten igjen. Nå skryter hun av kjæresten.

ROMANSE: Sangstjernene er begge nyskilt. Nå har det oppstått søt musikk mellom dem.  Foto: NTBscanpix
ROMANSE: Sangstjernene er begge nyskilt. Nå har det oppstått søt musikk mellom dem. Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For kun tre måneder siden kom sjokknyheten om at sangeren Gwen Stefani (46) og ektemannen Gavin Rossdale (50) skulle skilles.

Kun noen uker før avslørte også countrystjernen Blake Shelton (39) at han og kona Miranda Lambert (31) hadde gått hver til sitt.

For en stund siden oppstod det søt musikk mellom de nyskilte «The Voice»-kollegaene, Gwen og Blake. Denne uken bekreftet en representant for «No Doubt»-stjernen den nye romansen.

- Gwen og Blake er gamle venner som den siste tiden har begynt å date, sier artistens talsmann til nettsiden US Weekly.

Før nyheten ble bekreftet, var det flere medier som spekulerte i om musikerne var et par, etter de fremsto flørtende både under og etter opptak av «The Voice».

Saken fortsetter under bildet

SØTE KOLLEGER: Gwen Stefani og Blake Shelton er begge dommere i TV-programmet "The Voice", og flere melder at de flørter og tuller under innspilling.  Foto: NTBscanpix
SØTE KOLLEGER: Gwen Stefani og Blake Shelton er begge dommere i TV-programmet "The Voice", og flere melder at de flørter og tuller under innspilling. Foto: NTBscanpix Vis mer

Åpner seg

Da Stefani gjestet radiokanalen 103.7 KVIL fortalte hun programlederne Leigh Ann og Courtney Kerr at hennes nye kjæreste har vært en stor støtte den siste tiden.

- Han er en veldig kul type - det må jeg si, sa hun og fortsatte:

- Det har vært mange som har hjulpet meg gjennom denne tragedien. Det er definitivt visse mennesker som har styrt meg i riktig retning. Blake hjalp meg gjennom sorgen, sa hun åpenhjertig ifølge People.

SJOKK: I august kom nyheten om at Gwen Stefani og Gavin Rossdale skulle skilles etter 20 år sammen.  Foto: NTBscanpix
SJOKK: I august kom nyheten om at Gwen Stefani og Gavin Rossdale skulle skilles etter 20 år sammen. Foto: NTBscanpix Vis mer

Vond tid

Gwen Stefani og eksmannen Gavin Rossdale var kjærester i 20 år og gift i 13 år. De har sønnene Kingston (9), Zuma (7) og Apollo (20 mnd.) sammen.

Blake på sin sine var gift med Miranda i fire år, og paret hadde vært sammen i fem år før bryllupet. Paret har ingen barn sammen.

Etter 20 år med samme mann, var det uten tvil vanskelig for Gwen å innse at hun skulle få en ny hverdag. Forrige uke åpnet hun om tiden etter skilsmissen i et intervju med radiovert Carson Daly, ifølge Too Fab.

- Du sa akkurat S-ordet på radioen! Wow, har noen en bøtte? For helt ærlig, så er dette mer intenst enn jeg trodde det skulle bli, sa hun da samtalen rundt skilsmissen dukket opp.

Hun innrømmet at har vært noen tøffe tak å komme seg gjennom alt.

- Jeg har ingenting å skjule. Alle vet at jeg har vært gift i en evighet og nå er jeg ikke det lenger. Klarer du å forestille deg hvordan livet mitt er akkurat nå? Det er helt vilt!

TØFF TREBARNSMOR: Gwen Stefani og ektemannen skilte lag kun halvannet år etter minstemann ble født.  Foto: NTBscanpix
TØFF TREBARNSMOR: Gwen Stefani og ektemannen skilte lag kun halvannet år etter minstemann ble født. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Hun flytter med Blake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer