Lamar Odom:

- Han havnet på kjøret igjen etter Khloés babynyhet

Lamar Odom skal slite med å innse at Khloé Kardashian har gått videre etter skilsmissen.

KNUST: Khloé Kardashians eksmann, Lamar Odom, skal ha tatt ekskonas babynyhet svært tungt. Foto: NTB scanpix
KNUST: Khloé Kardashians eksmann, Lamar Odom, skal ha tatt ekskonas babynyhet svært tungt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I helgen vekket den tidligere profesjonelle basketballspilleren Lamar Odom (28) bekymring da han kollapset på et utested i West Hollywood.

Dagen etter uttalte en talsperson for 38-åringen at det skyldtes dehydrering etter en hard treningsøkt tidligere på dagen, og at Odom var i fin form etter hendelsen.

Nå hevder imidlertid flere kilder det motsatte.

- Lamar er på kjøret igjen. Han er ute av kontroll. Han hadde det veldig fint denne våren, men ting har forverret seg i løpet av sommeren og alle er redde for ham, sier en kilde til People.

Det er en kjent sak at Lamar har hatt problemer med rus, noe som også skal ha vært en av grunnene til skilsmissen med Khloé Kardashian (33).

En annen kilde hevder overfor The Sun at Lamar sliter med å godta at ekskona er i et tilsynelatende lykkelig forhold med Tristan Thompson (26). Ryktene om at paret venter barn har også tæret på Lamar.

- Han festet hele forrige uke, og har vært helt nede etter å ha hørt om Khloés graviditet. Han sier stadig: «Khloé er fremdeles kona mi», selv etter skilsmissen. Men nå har han virkelig fått et bevis på at hun har gått videre og ikke kommer tilbake til ham, sier kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKELIG PAR: Khloé Kardashian har vært sammen med Tristan Thompson siden september i fjor, og nå skal de trolig få sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG PAR: Khloé Kardashian har vært sammen med Tristan Thompson siden september i fjor, og nå skal de trolig få sitt første barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
GRAVID? Forrige måned dukket Khloé Kardashian opp i New York, og flere internasjonale medier mente at hun har en kul på magen. Foto: NTB scanpix
GRAVID? Forrige måned dukket Khloé Kardashian opp i New York, og flere internasjonale medier mente at hun har en kul på magen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Overlevde 12 hjerneslag

Khloé og Lamar giftet seg i 2009, men etter fire år tok ekteskapet slutt. Årsaken skal ha vært basketballspillerens rusmisbruk og utroskap.

Da Lamar i oktober 2015 havnet i koma etter å ha blitt funnet bevisstløs på et bordell i Nevada, avlyste Khloé skilsmissen for å støtte ham.

Saken fortsetter nedenfor

Det ville imidlertid ikke si at de hadde funnet tilbake til hverandre, for et halv år senere søkte realitystjernen nok en gang om skilsmisse.

Odom lå på sykehuset i flere uker etter den ville natten på bordellet «Dennis Hof's Love Ranch» for to år siden. Han overlevde 12 hjerneslag og to hjerteinfarkt.

- Vil alltid elske Lamar

Khloé Kardashian har flere ganger uttrykket at hun gikk gjennom en svært vanskelig tid etter at hun valgte å skille seg fra Lamar.

- Jeg kommer aldri noensinne til å slutte å elske Lamar. Jeg var så besatt av ham - på en sunn måte. Han var ektemannen min, og jeg kunne ønske at han fremdeles var det. Og det synes jeg ikke det er noe galt med, fortalte hun til E!News.com i 2015 og utdypet:

- Det er ingenting jeg kan gjøre. Og Lamar har ting han må ordne opp i, men ja, hvis alt var opp til meg, så hadde jeg giftet meg med ham på to sekunder, avslørte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

I september i fjor falt hun imidlertid pladask for basketballspilleren Tristan Thompson, og etter kun et halvt år røpet hun at hun en dag ønsker å stifte familie med ham.

De siste månedene har ryktene svirret om at Khloé angivelig skal være flere måneder på vei med en liten jente.

LYKKEN BRAST: Realitystjernen Khloé Kardashian og basketballspilleren Lamar Odom var gift i fire år før de gikk hver til sitt. Foto: NTB scanpix
LYKKEN BRAST: Realitystjernen Khloé Kardashian og basketballspilleren Lamar Odom var gift i fire år før de gikk hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Derfor falt Kourtney for sin 14 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer