- Han hatet at hun var et sexsymbol

Marc Anthony skal ha prøvd å ta kontroll over garderoben til sin kommende ekskone.

SEXY: Jennifer Lopez' ektemann Marc Anthony, som hun nå skal skilles fra, skal ha avskydd imaget hennes som sexsymbol. Her opptrer J-Lo under franske «X-Factor» i juni - om dette var et anstendig sceneantrekk, ifølge Anthony, vites ikke...   Foto: Stella  Pictures
SEXY: Jennifer Lopez' ektemann Marc Anthony, som hun nå skal skilles fra, skal ha avskydd imaget hennes som sexsymbol. Her opptrer J-Lo under franske «X-Factor» i juni - om dette var et anstendig sceneantrekk, ifølge Anthony, vites ikke... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I helgen ble det kjent at superparet Marc Anthony (42) og Jennifer Lopez (41) skal skilles etter syv års ekteskap. Nå går spekulasjonene om årsakene til bruddet mellom tvillingforeldrene.

Både den mannlige modellen William Levy (30) og Anthonys kontrollerende personlighet er blitt nevnt som medvirkende faktorer. Men Levy, «Cubas Brad Pitt», har nå avkreftet ryktene om at det skal ha vært en romanse mellom ham og «J-Lo».

At skjønnhetens ektemann har forsøkt å ta kontroll over henne, virker imidlertid som en mer sannsynlig forklaring på bruddet. Ifølge en eksklusiv avsløring i UsWeekly skal nemlig Anthony ha forsøkt å ta styringen under en fotoshoot for magasinet i fjor.
 
- Han satte seg på bakbeina over et bilde han syntes var for sexy og uanstendig for en 40 år gammel tobarnsmor, sier en kilde til magasinet.

Ifølge UsWeekly skal den 42 år gamle latino-smørsangeren ha bestrebet seg på å innskrenke konas berømte stilvalg helt siden de giftet seg i 2004.

- Han fikk henne til å få utrolig dårlig selvfølelse hver gang hun ville ha på seg noe sexy. Marc liker at hun kler seg på en mer beskjeden, «koneaktig» måte. Han hatet det faktum at hun var et sexsymbol, avslører en annen kilde til UsWeekly.

Fra nå av vil Anthony imidlertid miste sitt angivelige jerngrep om J-Los garderobe, sikkert til glede for både popstjernen selv og hennes mannlige fans...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er redd jeg kommer til å dø ung   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer