- Han hater Leonardo DiCaprio

«Batman»-stjernen avsløres i ny bok.

MISUNNELIG: Christian Bale liker ikke Leonardo DiCaprio som han mener har stjålet flere roller fra ham.  Foto: All Over Press
MISUNNELIG: Christian Bale liker ikke Leonardo DiCaprio som han mener har stjålet flere roller fra ham. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Christian Bale (38) hater Leonardo DiCaprio. Sjokkavsløringen kommer i en ny biografi om Batman-stjernen skrevet av hans eks-manager Harrison Cheung «Christian Bale: The Inside Story Of The Darkest Batman.»

Bale skal ha sett på DiCaprio som sin fiende etter at han ble valgt til flere filmroller Christian selv kunne tenkt seg.

- DiCaprio. For Christian sved navnet som et varmt jern, skriver Cheung ifølge Daily Mail. 

Bale skal blant annet ha mistet roller i filmene «This Boy’s Life» og «What’s Eating Gilbert Grape» til DiCaprio.

Men det som skal ha gjort Bale rasende var da DiCaprio fikk gjennombruddsrollen i «Titanic».

- Christian hadde også prøvd seg på rollen som Jack Dawson i «Titanic»
, men fikk beskjed om at James Cameron ikke ville ha to britiske skuespillere i hovedrollene som skulle være amerikanere.


I tillegg skal Bale være sur fordi DiCaprio fikk rollen i «American Psycho», som egentlig var tiltenkt ham.  Men Leonardo var lei tenåringsstempelet og lagde i stedet «The Beach», og Bale fikk omsider tilbake rollen. 


Det er trygt å anta at Bale er misfornøyd med utgivelsen av boken. Han verner nemlig intenst om sitt privatliv og mener at publikum ikke burde bli kjent med mennesket bak rollefiguren.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Christian Bale mistet en finger   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer