HATER DET: Ifølge Nicole hater kjæresten Lewis tanken på at menn står og sikler etter henne under konserter.  Foto: All Over Press
HATER DET: Ifølge Nicole hater kjæresten Lewis tanken på at menn står og sikler etter henne under konserter. Foto: All Over PressVis mer

- Han hater at menn sikler etter meg

Pussycat-stjerne Nicole Scherzinger innrømmer at Formel 1-kjæresten blir sjalu.

SEHER.NO: Pussycat Dolls-stjerne Nicole Scherzinger (30) innrømmer at det ikke bestandig er like lett for hennes 7 år yngre kjæreste, Formel 1-stjerne Lewis Hamilton (23), å takle alle henvendelsene hun får fra fans.

Og da særlig mannlige fans...

Sexbomben, som flere ganger er kåret en av verdens mest sexy kvinner, får stadig oppmerksomhet fra menn når hun er ute og opptrer med sine bandvenninner. Mye på grunn av de svært utfordrende kostymene jentene pleier å ikle seg.

Ifølge Nicole har Lewis problemer med å takle at andre menn står og sikler etter henne under konserter, skriver Daily Mail.

- Han skulle ønske at kostymene kun skulle bli sett av ham, sier Scherzinger i et ferskt intervju.

Og popskjønnheten innrømmer at hun forsøker å gjøre kostymene litt mindre sexy, for kjærestens skyld.

- Jeg prøver å gjøre de litt mindre sexy. Men det å være en Pussycat Doll er å føle seg komfortabel i ens egen hud, forklarer hun.

Nicole hevder også at hun og Lewis ikke har hatt noen problemer i forhold til aldersforskjellen dem imellom.

- Jeg har aldri tenkt over at han er yngre enn meg. Det hele handler om energi og sjel, så jeg synes ikke alder er relevant. Uansett så føles det faktisk som om han er eldre enn meg noen ganger, sier hun.

Nylig opptrådde Scherzinger og de andre Pussycat-jentene på Kiis FM Jingle Ball i Anaheim, USA.

Men at popstjernen hadde forsøkt å legge en demper på kostymet sitt, var det ifølge kilder ingenting som tydet på...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Ut mot forlovelsesryktene!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.