Tom og Suri Cruise:

- Han har valgt bort datteren sin

Filmstjernen kan møte datteren opptil ti dager i måneden, men skal ikke ha sett henne på flere år.

NULL KONTAKT: Tom Cruise har angivelig lov til å møte datteren Suri (bildet t.h.) flere ganger i måneden, men skal likevel ikke ha møtt henne på flere år. Her er hun avbildet i New York med mamma Katie Holmes for cirka en måned siden. Foto: NTB scanpix
NULL KONTAKT: Tom Cruise har angivelig lov til å møte datteren Suri (bildet t.h.) flere ganger i måneden, men skal likevel ikke ha møtt henne på flere år. Her er hun avbildet i New York med mamma Katie Holmes for cirka en måned siden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2012 slo nyheten om bruddet mellom Tom Cruise (56) og Katie Holmes (39) ned som en bombe i Hollywood.

Både før og etter skilsmissen har spesielt Tom Cruise sitt forhold til den omstridte scientologi-kirken fått massiv oppmerksomhet - i likhet med forholdet hans til datteren Suri (12).

Angivelig har nemlig ikke filmstjernen møtt datteren sin på over fem år, og det skal være mamma Katie Holmes som oppdrar Suri alene.

Nå melder Us Weekly at Tom Cruise faktisk har rett til å møte datteren, som snart blir tenåring, hele ti dager i måneden. Imidlertid har han valgt bort denne dyrebare far-datter-tiden, ifølge nettstedet.

- Velger bort Suri

En kilde Us Weekly har snakket med, uttaler at det er «Mission: Impossible»-stjernens religion som er bakgrunnen for at han og Suri ikke omgås.

Ifølge kilden er bestemmelser om foreldreretten skissert i skilsmisseoppgjøret mellom Tom og Katie, men dette spiller tilsynelatende ingen stor rolle for 56-åringen.

- Folk flest har lov til å se barna sine hvis de ønsker det. Han velger å ikke møte henne siden hun ikke er scientolog, hevder kilden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer