Isabella Löwengrip:

- Han har vært tålmodig

To og et halvt år etter skilsmissen letter «Blondinbella» på sløret om sin nye kjærlighet.

NY KJÆRESTE: Isabella Löwengrip, bedre kjent som «Blondinbella» forteller at hun endelig har funnet både roen og kjærligheten. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: Isabella Löwengrip, bedre kjent som «Blondinbella» forteller at hun endelig har funnet både roen og kjærligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai 2017 kunne den suksessrike svenske bloggeren og gründeren Isabella Löwengrip (28), avsløre at hun og ektemannen Odd Spångberg skulle gå hver til sitt etter fem år som mann og kone.

- Etter å ha tenkt oss godt om, har vi kommet fram til den konklusjon at vi skal skilles. Vi går gjennom en vanskelig tid og ber derfor om deres forståelse og respekt, var blant det Löwengrip skrev på Instagram den gangen.

I august kunne 28-åringen avsløre at hun har funnet kjærligheten på nytt. Likevel har hun holdt en svært lav profil hva gjelder sitt ferske forhold.

Nå letter hun ytterligere på sløret om kjærlighetslivet.

- For en tålmodighet

Det er på sin egen blogg at Löwengrip, som kanskje er best kjent som «Blondinbella», letter på sløret om sin nye kjærlighet. Det gjør hun i et innlegg som handler om sin egen personlige utviklingen den siste tida.

Löwengrip har tidligere vært åpen om at hun har gått til terapi de siste ni åra. Likevel forklarer hun nå at det først er det siste året, etter at hun byttet behandler, at hun føler hun har nådd de målene hun satte seg.

SINGEL: Den kjente svenske TV-profilen Pernilla Wahlgren er singel, men hva synes hun om det norske utvalget? Video: Thea Hope. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

Den siste tidas personlige utvikling har gjort at hun har funnet mer balanse og ro, forklarer hun, noe hun selv mener har vært nødvendig for å kunne finne kjærligheten på nytt.

- Det er virkelig sånn at man må lande selv for at man skal kunne lande med en annen person. Nå er jeg der og er klar. Men herregud for en tålmodighet han har hatt med meg, er blant det hun skriver på bloggen om sin nye kjæreste.

Eiendomsmilliardær

Ifølge Expressen var det i sommer at hun bekreftet ryktene om at hun har funnet kjærligheten på nytt. Svenske aviser var raskt ute med å konkludere med at det var den nyskilte, 26 år eldre Göteborgmannen, Erik Selin (52).

De to hadde da nylig blitt avbildet hånd i hånd på ferie i Saint-Tropez, og Selin satt også ved 28-åringens side på bildet hun delte fra lanseringen av Löwengrip Foundation rundt samme tid.

Likevel har hun holdt kortene tett til brystet om sin nye utkårede, både hva gjelder omtale og bilder av ham.

Det kan kanskje ha en sammenheng med hvem hennes nye kjæreste er. Den svenske eiendomsmilliardæren, som er blant landets rikeste og ligger på plass nummer 1008 på Forbes liste over verdens rikeste, skal nemlig være være kjent for å være en både lavmælt og tilbaketrukket mann.

Da de nylig var på en inspirasjonsreise til Kenya, gjorde hun likevel et lite unntak da hun delte et par nye, om enn relativt uskyldige bilder av de to sammen.

Kjøpte luksusbolig

Det kan med andre ord se ut til at livet smiler for 28-åringen om dagen.

Hun har de siste åra hatt en enorm suksess som både gründer, foreleser, forfatter og blogger. Löwengrip er også i ferd med å utvide selskapet sitt, Löwengrip Invest, og har i den anledning nylig skaffet seg en luksusbolig på Upper East Side i New York.

Leiligheten skal inneha tre soverom, tre bad, og en vinkjeller - fordelt over 185 kvadratmeter. Foruten en magisk utsikt over byen, har bloggeren også tilgang på et treningsrom, spa og innendørsbasseng i bygget.

Ifølge Nyheter24 er leien er på den nette sum av 145 000 svenske kroner i måneden. Det blir neppe noe problem. Allerede i 2017 kunne hun avsløre til en av leserne på bloggen at hun tjener mellom 500 000 og 600 000 kroner på sin blogg - i måneden.

LES OGSÅ: Åpner opp om den kommende operasjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer