«Senkveld» med Stian Blipp og Helene Olafsen:

- Han har vært nervøs

Jamina Iversen mener ektemannen, Stian Blipp, gjorde en formidabel jobb.

BLID: -Stian var litt mer nervøs enn vanlig, sier Jamina Iversen rett etter mannens første «Senkveld»-sending. Video: Ruben Pedersen og Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første sending av «Senkveld» med Helene Olafsen (28) og Stian Blipp (28) som programledere er ferdig innspilt, og resultatet kommer over skjermen fredag kveld. Den ferske programlederduoen loste publikum og gjester gjennom en innholdsrik sending, der blant andre statsminister Erna Solberg var gjest.

I kveld er det ingen tvil om at det blir fest, kan den fornøyde og slitne duoen fortelle til Se og Hør.

- Stian har ikke spist i dag. Jeg ser på ham at han er sliten, flirer Helene.

SKAL FEIRE: - Fire måneder med spenning og nervøsitet ble forløst i kveld, sier Helene Olafsen og Stian Blipp etter sin første Senkveld-sending. Video: Ruben Pedersen og Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Skal du rett på fest uten mat først?

- Altså, det blir jo sikkert noen øl uansett, så får vi se hvordan det går, sier Stian.

- Ekstremt deilig

For å feire den første sendingen skal programlederne ta med seg produksjonen på et hotell like ved, der de skal skåle for et vel blåst program. Fire måneder med planlegging og terping har gitt resultater, mener de.

- Nå har vi jobbet med dette så utrolig lenge, og var ekstremt deilig å få det unnagjort. Det kan faktisk hende at vi gjør dette hver torsdag framover, men vi får se, vitser den mannlige delen av duoen.

Det var mye som skulle på plass før sendingen i kveld. Helene Olafsen forteller at antrekket hun har på seg, en blomstrete jumpsuit, først ble kjøpt i stad. Og i studio sto det inntil nylig en pult, men den ble erstattet med et rundt bor med levende lys på. De legger ikke skjul på at det var deilig å få alt i havn.

DEBUT: Helene Olafsen og Stian Blipp spilte inn sin første «Senkveld»-sending i dag. Det får de ros for. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
DEBUT: Helene Olafsen og Stian Blipp spilte inn sin første «Senkveld»-sending i dag. Det får de ros for. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Selv om vi måtte ta noen ting på nytt etter at gjestene hadde gått, synes jeg det meste satt som det skulle. Det er veldig befriende å tenke på at ting faktisk gikk bra, sier Stian, som understreker at formen i morgen kanskje blir litt uggen etter en velfortjent fest.

Fornøyde gjester

Flere av dem som satt i studio med den ferske duoen tok seg tid til å rose dem overfor Se og Hør etter sending. Ane Dahl Torp og Kristoffer Joner fortalte at de synes Blipp og Olafsen var fine arvtakere for Thomas Numme og Harald Rønneberg.

- Det fungerte utrolig flott, og det var gøy å kunne være til stede under premieren. Man merker liksom premierenervene hos alle, og det er litt ekstra stas, forteller Ane Dahl Torp.

FORNØYDE GJESTER: Erna Solberg, Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp var alle fornøyde med å ha vært med i «Senkvelds» første sending med nye programledere. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FORNØYDE GJESTER: Erna Solberg, Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp var alle fornøyde med å ha vært med i «Senkvelds» første sending med nye programledere. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Statsminister Erna Solberg kunne på sin side fortelle at hun synes den unge programlederduoen gjorde jobben godt.

- «Senkveld» er et kjent program, og det at de skal sette sitt eget preg på det er jo fint. Det var rett og slett veldig hyggelig å få sitte i sofaen deres i kveld, sier hun.

Skryt fra kona

Den som var stoltest, var muligens Stian Blipps kone - Jamina Iversen. Dagbladet møtte henne utenfor studioet, der hun sto ventende med en stor blomsterbukett hun skulle overrekke den ferske programlederen.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

- Det var dritbra, synes jeg. Begge to var skikkelig flinke, sier hun.

- Har han vært nervøs?

- Ja, han har vært det. Litt mer nervøs enn vanlig. Vi har prøvd å tenke på litt andre ting og spille litt, gjøre litt annet for å koble av, men det har ikke vært så enkelt. Men jeg er veldig, veldig stolt.

STOLT: Jamina Iversen forteller at hun er meget stolt av ektemannens prestasjoner. Foto: Andreas Fadum
STOLT: Jamina Iversen forteller at hun er meget stolt av ektemannens prestasjoner. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Iversen og Blipp giftet seg i sommer, og venter i november sitt første barn sammen. Hun forteller at de gleder seg til familieforøkelsen, og at de begynner å gjøre seg klare til den vesle kommer.

- Vi har ikke kjøpt inn alt, men vi er på vei, sier hun og smiler.

LES OGSÅ: - Hun ser sikkert på det som en tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer