STOLTE: Natalia og Igor Rybak er svært stolte over hvordan sønnen har taklet presset etter Eurovision-seieren i Moskva i fjor. Her er de på Telenor arena for å se på sønnen forrige lørdag.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
STOLTE: Natalia og Igor Rybak er svært stolte over hvordan sønnen har taklet presset etter Eurovision-seieren i Moskva i fjor. Her er de på Telenor arena for å se på sønnen forrige lørdag. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Han har vært den flinkeste av alle

Natalia Rybak er stolt over hvordan sønnen har taklet presset, selv om det har vært litt opp og ned.

Rybaks mamma avslører hvordan det siste året har vært for ham nederst i saken! 


SEHER.NO: Det har vært et svært hektisk år for Alexander Rybak (24), etter at han stakk av med seieren i Eurovision-finalen i Moskva i fjor.

Og mediefokuset og presset som fulgte med Eurovision-tittelen har ikke bare vært positiv for unggutten.

24-åringen har knapt hatt en fridag siden MGP-sirkuset startet vinteren 2009, og i februar i år toppet det hele seg da Rybak skrev på sin Facebook-side at han hadde fått et nervøst sammenbrudd og slått hendene til blods i veggen. 

I forkant av hendelsen hadde Rybak også avslørt at han tidligere hadde besvimt på scenen, og at han ble lurt til å gå til psykolog av sitt management, som han senere brøt forholdet med.

Ikke nok med det, da unggutten lanserte sin nye singel «Fela igjen» i april, ble låten totalslaktet av flere norske medier, og den siste singelen «Oah» har heller ikke fått spesielt god kritikk. 

Lørdag kunne imidlertid 24-åringen markere slutten på MGP-tiden, da han åpnet Eurovision-showet på Telenor arena og ga fra seg tittelen til tyske Lena Meyer-Landrut (19).

Og blant de som var tilstede på Fornebu for å se ham opptre, var da hans to største fans - foreldrene Igor og Natalia.

Seher.no møtte Natalia i det hun var på vei inn på arenaen lørdag kveld, og kjendismammaen kunne da avsløre at det har vært et svært spennende, men også veldig tøft år for sønnen.

- Det har vært veldig spennende og veldig hektisk og vi føler at det er ganske deilig å komme hit ett år etter og avslutte denne sirkelen. For han har begynt med noe nytt allerede og tenker på nye prosjekter, sa hun til Seher.no.


Tross de mange tunge stundene, er Natalia veldig imponert over måten sønnen har taklet presset på.

- Det har vært utrolig mye ting å gjøre for ham, selvfølgelig, og mye ting han kanskje ikke tenkte på før alt dette begynte. Men jeg synes han har vært utrolig, uventet flink til å takle det, selv om det har vært litt opp og ned. Ut fra det jeg har opplevd dette året, synes jeg han har vært den flinkeste av alle, fortalte hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:- Didrik tar dette mye bedre enn meg!

Rybaks mamma avslører hvordan det siste året har vært for ham nedenfor:[obj:media:8675]