- Han har tilgitt henne

Robert Pattinson og Kristen Stewart har funnet ut at de ikke kan leve uten hverandre.

TILGITT?: «Twilight»-kjekkasen Robert Pattinson skal nå ha tatt Kristen Stewart tilbake etter sommeren utroskapsavsløring. Stewart hadde en affære med regissør Rupert Sanders, men skal ha overbevist Pattinson om at det kun var et engangstilfelle. He Foto: Stella Pictures
TILGITT?: «Twilight»-kjekkasen Robert Pattinson skal nå ha tatt Kristen Stewart tilbake etter sommeren utroskapsavsløring. Stewart hadde en affære med regissør Rupert Sanders, men skal ha overbevist Pattinson om at det kun var et engangstilfelle. He Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En ekte Hollywood-slutt! «Twilight»-stjernene Robert Pattinson (26) og Kristen Stewart (22) har funnet tilbake til hverandre etter utroskapsskandalen, hevder The Sun.

Denne helgen skal Pattinson ha avslørt at han har hatt en åpenhjertig samtale med en tårevåt og angrende Stewart, og at han har tilgitt «det dumme feiltrinnet» hennes.

- De fant ut at de ikke kunne leve uten hverandre. Kristen åpnet seg for Robert og fortalte ham at det var et engangstilfelle og en feil, sier en kilde til The Sun.

Kjendismedier har imidlertid hevdet at affæren varte i mange måneder, og 26-åringens søstre skal ha nektet ham å møte eksen.

På tross av dette hevder The Sun at Stewart for få dager siden fløy for å møte ham i California. Der har nemlig kjekkasen bodd på ranchen til «Vann til elefantene»-motspilleren og venninnen Reese Witherspoon etter utroskapsavsløringen.

- Rob ser det som at Kristen har gjort en utrolig dum feil. Etter mange lange, tårevåte samtaler har de funnet ut av det. Rob kan se hvor utrolig lei seg Kristen er og har tilgitt henne. De elsker hverandre virkelig, forteller kilden videre.

Ifølge tabloidavisen har det gjenforente stjerneparet flyttet inn i en tilbaketrekket bolig i Los Angeles, i samme kompleks som Brad Pitt og Angelina Jolie har en bolig i.

«The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2» har premiere i november, så det kan bli spennende å se hvordan stemningen mellom de to er da. Ifølge The Sun er det nemlig ventet at begge «Twilight»-stjernene vil delta der.

I sommer kom avsløringen om at Kristen Stewart hadde hatt en affære med Rupert Sanders, som regisserte eventyrfilmen «Snow White and The Huntsman», der 22-åringen spilte hovedrollen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Justin Bieber til sexfilm? 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer