- Han har tatt på barnevognen

Fiolinist Marte Krogh er oftere på trilletur enn kjæresten Jan Haudemann-Andersen.

FIKK BARNEVAKT: Jan Haudemann-Andersen og Marte Krogh ble foreldre i januar. Mandag hadde de barnevakt mens de koste seg på fest på den britiske ambassaden i Oslo.  Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no
FIKK BARNEVAKT: Jan Haudemann-Andersen og Marte Krogh ble foreldre i januar. Mandag hadde de barnevakt mens de koste seg på fest på den britiske ambassaden i Oslo. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I januar ble Marte Krogh (37) mor til lille Sofia. Det er fiolinistens første barn, mens milliardær-kjæresten Jan Haudemann-Andersen (53) ble far for fjerde gang.

Forretningsmannen fikk i fjor voldsomme reaksjoner da han sa at det ikke ville falle ham naturlig å trille barnevogn og at det var myke menn som tok pappapermisjon. Dette plager ikke Marte som stortrives med å ta vare på familiens minste medlem.

- Morsrollen er over all forventning! Det er mye større enn jeg hadde forestilt meg og livet mitt har fått en ny mening. Jeg triller henne i vognen og elsker det. Jan har tatt på barnevognen han også. Det burde vi nesten hatt bilde av, for det er det vel ingen som tror, spøker ettbarnsmoren til Seoghør.no.

Mandag ettermiddag var kjendisparet på fest i den britiske ambassaden i Oslo for å feire dronning Elizabeths diamantjubileum. Krogh, som allerede er i toppform etter fødselen, hadde pyntet seg i vårlige pastellfarger og en engelskinspirert hatt.

Selv om hun koste seg på festen, synes hun det var vanskelig å være borte fra Sofia.

- Det er fælt å være borte fra henne. To timer er nesten litt på grensen, sier hun.

37-åringen forteller at datteren oppfører seg eksemplarisk og er et veldig snilt barn som sover mye. Kanskje har også den lille arvet morens musikalske kvaliteter.


- Jeg holder ikke konserter ennå, men jeg spiller for Sofia. Hun synes det er stas å høre på når jeg spiller og når vi synger for henne.

Selv om hun vier mye oppmerksomhet til datteren,  setter også Marte av tid til kjæresten. 

-Det er viktig ikke å glemme Jan. Vi prøver å tilbringe flere timer sammen og også noen helger etter hvert.Dronning Elizabeths jubileumskonsert blir sendt på BBC mandag kveld.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom i samme kjole som Hollywood-stjernen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer