ARVET SYKDOMMEN? - Huden hans er hvit på armene og på brystet, forteller LaToya Jackson The Mirror. Foto: All Over Press
ARVET SYKDOMMEN? - Huden hans er hvit på armene og på brystet, forteller LaToya Jackson The Mirror. Foto: All Over PressVis mer

- Han har samme hudsykdom som faren

La Toya Jackson hevder popstjernens sønn er i ferd med å bli hvit...

SEHER.NO: I etterkant av Michael Jacksons død, har det florert rykter rundt hvem som er de biologiske foreldrene til barna hans, Paris Katherine (11), Prince Michael Jackson Jr. (12) og Blanket (7).

Det er nok ytterst få som har trodd at eldstemann Prince Michael  - så vel som de andre barna - er poplegendens biologiske barn. Nå hevder imidlertid La Toya Jackson at 12-åringen lider av samme hudsykdom som den avdøde faren sin.

- Han lider av hudsykdommen vitiligo, som er utbredt på farsiden av familien vår. Huden hans er hvit på armene og på brystet, forklarer søsteren til The Mirror.

Sykdommen påvirker hudens pigment og får huden til å bli hvit. Avsløringen svekker dermed spekulasjonene om at Michael Jackson ikke har noe slektskap til barna sine, om man da ikke er blant dem som mener å se at gutten jo faktisk er hvit...

Tidligere har det blitt spekulert i om Michael Jacksons hudlege, Arnold Klein, kan være faren til Jackson-barna.

- Han er faren. Han og Debbie skrev under på at de aldri ville avsløre hemmeligheten, fortalte en kilde til US Magazine i juli. 

Michael Jacksons tidligere kone Debbie Rowe (50) er den biologiske moren til popartistens to eldste barn.

Skuespilleren, Mark Lester, har i tillegg gått ut og hevdet at det er han som er far til Jacksons datter, Paris.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Jackson-barna involvert i trafikkulykke