MYE OPPSTYR: Da Sean Banan lurte til seg et kyss fra Tone under årets Melodifestival i Sverige, ble det mye oppstyr i media. Nå har Sean Banan sagt unnskyld til Tone for stuntet. Foto: Tore Skaar
MYE OPPSTYR: Da Sean Banan lurte til seg et kyss fra Tone under årets Melodifestival i Sverige, ble det mye oppstyr i media. Nå har Sean Banan sagt unnskyld til Tone for stuntet. Foto: Tore SkaarVis mer

- Han har sagt unnskyld

Selv om Tone Damli ikke mente at det var nødvendig.

SEOGHØR.NO:  I torsdagens episode av «Allsang på grensen», opptrer Tone Damli med sin nye låt «Winner of a loosing game». Hun steppet inn på kort varsel etter at Lene Nystrøm måtte melde forfall på grunn av sykdom i familien.

- Jeg var egentlig på ferie, men jeg var bare i Oslo og omegn så da gikk det greit. Jeg har jo en ny låt jeg skal promotere så det var egentlig helt fint. I utgangspunktet hadde jeg takket nei til alt av TV-show denne sommeren her fordi jeg har hatt lyst til å ha helt fri, men så har det rent på noe nå helt på slutten, sier Damli til Se og Hør. 

På samme scene står også Tones «flørt» fra Melodifestivalen i Sverige. Den svenske artisten Sean Banan klarte å lure Tone til et kyss på munnen på festen etter programmet, noe som førte til massive medieoppslag. At det kort tid etter ble kjent at Tone og Aksel hadde gjort det slutt, gjorde ikke situasjonen noe bedre.

- Han sa: «Kyss meg på kjaken, Tone». Så snur han seg, og han treffer meg midt på truten. Jeg syns ikke det er innafor å gå rundt å kysse på andre enn kjæresten min. Men jeg er ei glad jente som har lyst til å spre glede. Det passer seg med en klem eller et slengkyss av og til, sa Tone til TV 2 den gangen. 

Hun er likevel ikke bitter på artisten og ser på det hele som spøk.

- Det er kjempehyggelig å møte ham igjen. Jeg har jo blitt kjent med ham etter hvert. Han er jo bare en gledesspreder og en skrue. Han er en karakter som virkelig tar på seg masken, smiler den vakre artisten.

Har han sagt unnskyld for kysset?

- Ja, det har han faktisk, selv om jeg mener at han ikke trengte det. Jeg tror han skjønte at han laget litt oppstyr.. Det var ikke det som var meningen – i alle fall ikke på en negativ måte fra hans side. Alle skjønner jo at det var en spøk, så det går greit.

Sean Banan forteller til Se og Hør at han overhodet ikke var forberedt på oppstyret som kom i kjølvannet av kysset.

- Tone er en artig skrue. Hun byr på seg selv og hun byr på «pussar». Dere fikk jo se det i avisene. Men jeg må erkjenne en ting. Jeg skrev faktisk til Tone på Facebook og beklaget det som hadde skjedd mellom henne og kjæresten. 

- Det var litt synd at det skulle bli så mye drama da jeg lurte til meg et kyss fra Tone - selv om jeg innerst inne tror hun visse at jeg ville gjøre det. Jeg trodde dere i Norge var mer sånn «Haha, vi er nordmenn, alle kysser hverandre her. No big deal.» Men sånn ble det, og derfor skrev jeg til henne at jeg håper alt ting ordner seg og at jeg ba om unnskyldning, sier Banan som egentlig heter Sina Samadi. 

- Vi er gode venner i dag så vi får se om det ikke blir et lite halvnorsk-halvsvensk barn i fremtiden, spøker den fargerike artisten.

Du kan se begge artistene opptre på «Allsang på grensen» torsdag kl. 20.00 på TV 2. 

LES OGSÅ: På USA-ferie med sin nye flørt