STØTTER CHRISTOPHER: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby hadde med seg Christophers lillebror på premiere på "Harry Potter og halvblodsprinsen" tidligere denne uken. Foto: Seher.no/Anders Myhren
STØTTER CHRISTOPHER: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby hadde med seg Christophers lillebror på premiere på "Harry Potter og halvblodsprinsen" tidligere denne uken. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Han har så mye på hjertet

Jan Thomas får ikke nok av Christophers nye påfunn.

Se videointervju nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Jan Thomas' partner Christopher Mørch Husby har kastet seg på bølgen med å dele sine opplevelser fra hverdagen på en internett-blogg, og har raskt fått mange fans.

Tidligere har Christopher blant annet avslørt hvordan Jan Thomas ble overfalt på et fly, og til Seher.no sier han at han storkoser seg med den offentlige dagboken.

- Det er morsomt å få reaksjoner. Dere holder jo på, så da må jeg få lov å holde på, smiler han.

Og Christopher får uforbeholden støtte fra sin kjæreste.

- Jeg synes det er helt kanon. Christopher har så mye på hjertet. Dette er fantastisk måte å få brukt talerøret sitt, som jeg får lov å nyte hver dag, sier Jan Thomas.

Ønsket om å bli foreldre er blant emnene paret diskuterer innenfor hjemmets fire vegger.

- Det er en drøm. Kanskje en gang i fremtiden er vi så heldige. Det kommer vel ikke med storken i morgen, men kanskje neste uke, smiler Christopher og Jan Thomas.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Jordan: - Å være gravid er altfor slitsomt[obj:media:7920]