- Han har planer om å fri til henne

John Mayer skal være så begeistret for Katy Perry at han vil ta forholdet et stort skritt videre.

- Han har planer om å fri til henne
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Før jul viste musikerparet John Mayer (35) og Katy Perry (28) sin kjærlighet på den røde løperen, og de to skal ha feiret jul med Perrys foreldre.  

Forholdet mellom de to er stadig blitt mer seriøst etter popstjernens skilsmisse fra komiker Russell Brand (37) i fjor vinter. Og nå skal Mayer ha planer om å fri til «California Girls»-sangeren.

- John liker at Katy er så selvstendig og ikke så trengende og klengete som de andre jentene han har vært sammen med. Dette er første gang John har følt så sterkt for en jente. Hun har spilt kortene sine perfekt, sier en kilde ifølge Contact Music.

- De får virkelig frem det beste hos hverandre. Det vil ikke komme overraskende om han frir til henne, fortsetter kilden som er en venn av paret.

Katy Perry skal også være klar for å slå seg til ro igjen - og popstjernen har angivelig tenkt på å få barn med den tidligere jentefuten Mayer.

- John har gitt henne selvtillit til å hoppe av rotteracet. Hun føler seg som seg selv sammen med John. Hun vil skape et hjem. Hun har lagt på seg litt, tar en pause fra jobben og forbereder seg kanskje fysisk og psykisk på en graviditet, hevder en kilde overfor More! Magazine ifølge Contact Music.

Katy Perry ble imidlertid nylig kåret til årets kvinne av Billboard og er dessuten i ferd med å jobbe med sitt fjerde album. Så det spørs vel om bleieskift står høyest på 28-åringens liste helt ennå.

LES OGSÅ: - Den vakreste bruden jeg har sett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer